Fashion  >  Wishlist
Isabel Marant FW15

Isabel Marant FW15
Foto © Vogue Runway

Isabel Marant FW15

Isabel Marant FW15
Foto © Vogue Runway

Isabel Marant FW15

Isabel Marant FW15
Foto © Vogue Runway

Isabel Marant FW15

Isabel Marant FW15
Foto © Vogue Runway

Zara pleather skirt - € 59,95 Het rokje van deze zomer die waarschijnlijk iedereen in het jeans in hun kast heeft hangen blijft ook helemaal hot deze winter! Dit zwarte 70's looking exemplaar van Zara is een prachtig combo met de rode body.

Zara pleather skirt - € 59,95
Het rokje van deze zomer die waarschijnlijk iedereen in het jeans in hun kast heeft hangen blijft ook helemaal hot deze winter! Dit zwarte 70's looking exemplaar van Zara is een prachtig combo met de rode body.
Foto © Zara

H&M body - € 29,99 Deze body is een look-a-like van de verschillende knits die we op de runway zagen van Marant met de knopjes aan de schouders. Wij zijn er helemaal weg van! Dit is dan ook the item van onze fall look.

H&M body - € 29,99
Deze body is een look-a-like van de verschillende knits die we op de runway zagen van Marant met de knopjes aan de schouders. Wij zijn er helemaal weg van! Dit is dan ook the item van onze fall look.
Foto © H&M

H&M losse trench - € 39,99 De zomermaanden zijn voorbij, wat betekend dat die jasjes terug boven mogen komen! Deze nonchalante trench is perfect om de look af te werken.

H&M losse trench - € 39,99
De zomermaanden zijn voorbij, wat betekend dat die jasjes terug boven mogen komen! Deze nonchalante trench is perfect om de look af te werken.
Foto © H&M

Mango imitatie slangenlederen laarzen - € 39,99 Zoals op de catwalk van Isabel Marant mogen we dit seizoen the booties niet uit het oog verliezen! De not long and not ankle boot die we ook op de haar runway zagen, is een must have voor fall.

Mango imitatie slangenlederen laarzen - € 39,99
Zoals op de catwalk van Isabel Marant mogen we dit seizoen the booties niet uit het oog verliezen! De not long and not ankle boot die we ook op de haar runway zagen, is een must have voor fall.
Foto © Mango

Low budget look for fall 2015

F Fashion

Low budget look for fall 2015

Low budget look for fall 2015

F Fashion

0

Iedere fashion week zitten we allemaal gekluisterd achter onze pc, elke runway show te keuren naar wat hot zal zijn volgend seizoen.

Jammer genoeg hebben we niet allemaal unlimited funds op onze bankrekening staan om elke designer in huis te halen...

In plaats van je terug te trekken in een hoekje en wenend te verlangen naar die ene prince charming met hopen geld, zijn wij op zoek gegaan daar de fall look voor dit seizoen die onze portomonee kan verdragen.

Wij zijn geobsedeerd met de Isabel Marant FW15 ready to wear collectie die ze begin dit jaar in la belle Paris aan ons voorstelde. Wat minder met de prijskaartjes die aan de kleding hangen...

Gelukkig waren onze high street shops ook tot over hun oren verliefd op Marant haar collectie en kunnen we nu some look-a-like garments kopen aan spotprijzen zodat wij er ook een beetje als een Isabel Marant girl kunnen bijlopen.

There is light at the end of the tunnel! #hoera

Geschreven door Yasmine De Wilde
Wishlist
page loaded