Fashion  >  News
Love Life Collectie Een charm voor elke levensgebeurtenis

Love Life Collectie
Een charm voor elke levensgebeurtenis
Foto © Diamanti Per Tutti

Love Life Collectie Shine bright like a mommy

Love Life Collectie
Shine bright like a mommy
Foto © Diamanti Per Tutti

Love Life Collectie traditie in een trendy jasje

Love Life Collectie
traditie in een trendy jasje
Foto © Diamanti Per Tutti

Love Life Collectie

F Fashion

Love Life Collectie

Love Life Collectie

F Fashion

0

Emma Gelaude x Diamanti Per Tutti, een originele juwelencollectie voor kersverse mama's, maar vooral ook voor iedereen die van mooie blingbling houdt!

With great responisbility comes great inspiration, of toch in het geval van Emma Gelaude. Want 1 jaar na de geboorte van haar dochtertje, Jackie Rio, ontwierp ze de schitterende Love Live capsulecollectie voor Diamanti per Tutti. Weer een reden om te vieren dus!

De juweeltjes zijn elegant en bijzonder en je wil ze zo al hebben, maar het is het concept erachter, wat maakt dat je ze je leven lang zal dragen en koesteren. Listen up.

Emma’s ontwerpverhaal vertrekt van het gourmetarmbandje, een oeroude traditie waarbij een baby'tje een armbandje krijgt met zijn of haar naam in gegrift. De Love Life collectie verweeft die traditie in een hele reeks die belangrijke gebeurtenissen markeert. Je vertrekt van een superleuke ketting met hartjes (baby of geen baby, haal het gewoon in huis). Telkens wanneer je mini een belangrijke levensgebeurtenis meemaakt kan je een bedeltje toevoegen, eerste woordje, eerste tandje ... 

Hello new charm #DiamantiPerTutti #LoveLifecollection by @emmagelaude #Belmodo @belmodoredactie #jewels #charm #bling #instamood #

A photo posted by Isabelle Leempoels (@isabelle_leempoels) on


Ideaal dus als je nog een cadeautje zocht voor de volgende babyborrel!

Geschreven door Isabelle Leempoels
News
page loaded