Fashion  >  Trends
London baby! Kraampje

London baby!
Kraampje
Foto © Elspeth Jenkins

London baby! London

London baby!
London
Foto © Elspeth Jenkins

London baby! Holland Park

London baby!
Holland Park
Foto © Elspeth Jenkins

London baby! Oude foto van vroeger

London baby!
Oude foto van vroeger
Foto © Elspeth Jenkins

London baby! Kraampje

London baby!
Kraampje
Foto © Elspeth Jenkins

London baby!

F Fashion

London baby!

London baby!

F Fashion

0
Geschreven door Elspeth Jenkins
Trends

Dit weekend was ik in Londen op uitnodiging van PR wonder woman Susie Howard.

Susie is een voormalig topmodel en journaliste die samen met haar SisterPR team dit jaar al voor de 5de keer Regent Tweet organiseert. Regent Tweet is een internationaal bloggers event - waar elk jaar ongeveer 100 blogsters voor worden geselecteerd. De dag zelf gaat door in en rond de boetieks van Regent Street en staat in het teken van leuke goodies, interessante workshops en cocktails. En oké, technisch gezien ben ik misschien geen blogster, maar ik ben nu éénmaal een graag geziene gasteop feestjes. Dus London it was.

De Britse hoofdstad en ik gaan way back. Ik heb er gewoond, gestudeerd, verschillende stages gelopen en de beste tijd van mijn leven doorgebracht. Met de fantastische vriendinnen die ik ondertussen al 10 jaar ken. Londen is sowieso mijn 2de thuis (Sorry dat je het via deze weg moet vernemen, Hasselt) en ik kampeer nog altijd een paar keer per jaar op de besties hun - ondertussen al een paar keer verhuisde - zetel.

We woonden vroeger samen in Holland Park. Vroeger is een eeuwigheid geleden. Zelf ben ik een 'West is the best' girl wanneer het op Londen aankomt, maar de rest van mijn crew is ondertussen naar east en noord getrokken, dus ik volg de vriendinnen, de huisfeestjes én de zetel.

Als ik 'oude' foto's zie verbaas ik mij altijd over het feit dat eigenlijk niemand van ons ooit 1 miniscuul babyhaar veranderd is. De conversaties gaan nog steeds over jobs, kleren en jongens. (Denk: Sex and the City, maar dan in Pizza Express i.p.v. Raw en met glazen rosé met ijsblokjes i.p.v. Dom Perignon.) En iedereen voelt zich nog steeds even vet, onzeker over onze haarkleur, en nu gewoon ook oud. Als je in de UK alcohol koopt in de supermarkt vragen ze altijd naar je ID. Vroeger maakten we er een sport van om in koor te brullen 'But we're cleary 40.' Nu vraagt niemand meer naar die ID, maar dan is er gelukkig nog de drank om de waarheid mee door te spoelen. We're getting old, maar tenminste met fantastische avonturen en de beste mensen in mijn hart. Cheers!

page loaded