Fashion  >  Trends
Loafer up your winter Backstage bij Gucci défilé FW2015- 2016

Loafer up your winter
Backstage bij Gucci défilé FW2015- 2016
Foto © Mara Corsino

Dr. Martens loafer met hak Favilla, € 145 De eerste variant van de loafer is er 1 met een zware hak die het model meteen meer body geeft.

Dr. Martens loafer met hak Favilla, € 145
De eerste variant van de loafer is er 1 met een zware hak die het model meteen meer body geeft.
Foto © Dr. Martens

Loafer up your winter Plateau loafers

Loafer up your winter
Plateau loafers
Foto © Lookastic

Asos copper flat loafers € 29,41 Met een opvallend kleurtje, zoals roos goud, tover je deze preppy schoen meteen om in een funky en vrolijk exemplaar.

Asos copper flat loafers € 29,41
Met een opvallend kleurtje, zoals roos goud, tover je deze preppy schoen meteen om in een funky en vrolijk exemplaar.
Foto © Asos

& Other Stories chunky loafer, € 110 Dit model is voor de durvers of de kleintjes onder ons. Een chunky plateauzool tovert de loafer om tot een geblokte schoen.

& Other Stories chunky loafer, € 110
Dit model is voor de durvers of de kleintjes onder ons. Een chunky plateauzool tovert de loafer om tot een geblokte schoen.
Foto © & Other Stories

Dr. Martens loafer met enkelband, Leonie, € 140 Het ziet er niet meer uit als een loafer, maar dat is het wel! Kies voor een loafer met gesp als je het anders maar een beetje kaal vindt aan de voet.

Dr. Martens loafer met enkelband, Leonie, € 140
Het ziet er niet meer uit als een loafer, maar dat is het wel! Kies voor een loafer met gesp als je het anders maar een beetje kaal vindt aan de voet.
Foto © Dr. Martens

Marni floral loafer, € 650 Heb je iets meer budget? Dan is dit mijn favoriet tussen de loafers. Marni koos voor herfstkleuren én bloemenprints. Meteen de eyecatcher van je outfit.

Marni floral loafer, € 650
Heb je iets meer budget? Dan is dit mijn favoriet tussen de loafers. Marni koos voor herfstkleuren én bloemenprints. Meteen de eyecatcher van je outfit.
Foto © Marni

New Look inka loafer, € 33,81 Ook in stoffen heb je bij loafers heel veel keuze. Dit model is van suède en zorgt dus voor extra comfort. Plus je lijkt op een schattig indiaantje.

New Look inka loafer, € 33,81
Ook in stoffen heb je bij loafers heel veel keuze. Dit model is van suède en zorgt dus voor extra comfort. Plus je lijkt op een schattig indiaantje.
Foto © New Look

River Island chain loafer, € 40 Dit model met chain is retro en past perfect bij een 60's look. Wedden dat er zo 1 verstopt ligt in de schoencollectie van je oma?

River Island chain loafer, € 40
Dit model met chain is retro en past perfect bij een 60's look. Wedden dat er zo 1 verstopt ligt in de schoencollectie van je oma?
Foto © River Island

Steve Madden silver loafer, € 101,47 Mijn favoriet: loafers met tassels. Leuke flosjes of franjes op je schoen. 'Assorti' met de kleur van je schoen of zelfs in andere opvallende kleurtjes.

Steve Madden silver loafer, € 101,47
Mijn favoriet: loafers met tassels. Leuke flosjes of franjes op je schoen. 'Assorti' met de kleur van je schoen of zelfs in andere opvallende kleurtjes.
Foto © Steve Madden

Topshop platform loafer, € 130 Een loafer met een andere kleur zool maakt het model jonger en frisser.

Topshop platform loafer, € 130
Een loafer met een andere kleur zool maakt het model jonger en frisser.
Foto © KG Kurt Geiger

Asos black grunge loafer, € 73,53 Zin in een all black outfit of een grunge look? Deze loafers met spike zool maken je look helemaal on fleek!

Asos black grunge loafer, € 73,53
Zin in een all black outfit of een grunge look? Deze loafers met spike zool maken je look helemaal on fleek!
Foto © Asos

Loafer up your winter

F Fashion

Loafer up your winter

Loafer up your winter

F Fashion

0

Mijn liefde voor loafers is nog niet voorbij! Ook tijdens de winter kan je deze schoentjes geweldig combineren. Dit zijn mijn shoe crushes van het moment.

Mijn hart hadden de loafers deze zomer al gestolen. Onder een short gecombineerd met of zonder een tof kousje en mijn zomeroutfit was klaar. Ook bij mijn vriendinnen was deze schoen al snel ingeburgerd. Ze zijn makkelijk te combineren, geen gesukkel meer met lastige veters en je hebt ze in allerlei maten en vormen. Je hebt modellen met tassels, prints, plateauzolen en nog veel meer! Echte #shoeporn.

Ik vind dat we deze schatjes nog niet mogen opbergen. Sowieso zijn er nog enkele onder jullie niet overtuigd door loafers. Misschien lijken ze jullie niet stoer genoeg of een beetje oubollig. Na dit artikel stap je over naar de good side en sluit je je aan bij mijn team. Speciaal om de loafer hype te vieren, heb ik de leukste voor jou uitgekozen zodat jij zeker 1tje vindt tijdens je volgende shopping dag. Begin al maar te sparen!

Geschreven door Jan Van Eldere
Trends
page loaded