Fashion  >  Looks
LIU JO YOUNIQUE Club Personaliseer je Jeans bij Liu Jo

LIU JO YOUNIQUE Club
Personaliseer je Jeans bij Liu Jo
Foto © Liu Jo

LIU JO YOUNIQUE Club Maak van jouw jeans een uniek exemplaar!

LIU JO YOUNIQUE Club
Maak van jouw jeans een uniek exemplaar!
Foto © Liu Jo

LIU JO YOUNIQUE Club

F Fashion

LIU JO YOUNIQUE Club

LIU JO YOUNIQUE Club

F Fashion

0

Het Liu Jo team snapt dat er weinig kledingstukken zo persoonlijk zijn als een jeans. Want draag een jeans lang genoeg en die begint de unieke sporen van jouw levensstijl te tonen.

Gerafeld waar jouw lievelingshandtas er steeds langsschuurt. Een gaatje van die keer dat je met een knappe smoker aan het flirten was en jullie in jullie enthousiasme de cigarette vergaten. Een vlek van a night you don’t remember, but will never forget ... Leuk zo een jeansdagboek, maar het duurt wel lang voor je jeans geschiedenis begint te schrijven. En soms wenste je toch dat die decoratie zich net op iets flatterende plekken bevond.

Laat het dan aan de Italiaanse vakmannen van Liu Jo over om jouw unieke levensstijl te vertalen naar een stuk denim.


Enkele weken was het zover in Antwerpen, de Italiaanse vakmannen van Liu Jo toverden de boetiek in de Huidevetterstraat om tot atelier. Dankzij een ruime voorraad studs in allerlei vormen, bergkristallen in allerlei kleuren, schuurmachines en creatief knipwerk, transformeerden ze jouw nieuwe Liu Jo Jeans om tot JOUW nieuwe Liu Jo Jeans!

De Younique Club is helaas al weer vertrokken om in een andere Europese winkel neer te strijken. Maar een goedzittende, bottom-liftende Jeans kan je elke dag gaan scoren bij Liu Jo, wie houdt je tegen om die zelf wat te personaliseren? 

Geschreven door Isabelle Leempoels
Looks
page loaded