Fashion  >  Wishlist
Spitse Chelsea boots lak - € 99,99 Laké leren laarsjes zijn altijd een goed idee!

Spitse Chelsea boots lak - € 99,99
Laké leren laarsjes zijn altijd een goed idee!
Foto © Sacha

Selected Lulu Black Pony Hair Ankle Boots - € 86,77 Pony hair is all the rage dit seizoen. Een beetje textuur bij een all black outfit maakt jouw outfit net dat tikkeltje interessanter.

Selected Lulu Black Pony Hair Ankle Boots - € 86,77
Pony hair is all the rage dit seizoen. Een beetje textuur bij een all black outfit maakt jouw outfit net dat tikkeltje interessanter.
Foto © Asos

Lamica enkellaarsjes - € 129,95 Een klassieke chelsea boot is altijd mooi, maar wat dacht je van een exemplaar met een slangentextuur?

Lamica enkellaarsjes - € 129,95
Een klassieke chelsea boot is altijd mooi, maar wat dacht je van een exemplaar met een slangentextuur?
Foto © Zalando

Leren enkellaarsjes met hak - € 79,95 Zara is de winkel bij uitstek voor elegante schoenen voor een mooi prijsje. Deze met metallic detail maken een anders zo simpel laarsje meteen veel interessanter.

Leren enkellaarsjes met hak - € 79,95
Zara is de winkel bij uitstek voor elegante schoenen voor een mooi prijsje. Deze met metallic detail maken een anders zo simpel laarsje meteen veel interessanter.
Foto © Zara

Pumps met glitter - € 35,99 Glitters zijn hot! In het zwart natuurlijk subtieler dan flashy zilver of goud wat ze perfect maakt voor jouw daily look!

Pumps met glitter - € 35,99
Glitters zijn hot! In het zwart natuurlijk subtieler dan flashy zilver of goud wat ze perfect maakt voor jouw daily look!
Foto © Zara

Asos Retrospect Velvet Lace Up Ankle Boots - € 55,88 Deze crushed velvet boots moet je gewoon hebben!

Asos Retrospect Velvet Lace Up Ankle Boots - € 55,88
Deze crushed velvet boots moet je gewoon hebben!
Foto © Asos

Jeffrey Campbell boots - € 199,00 Jeffrey Campbell is gekend voor zijn interessante designs. Deze chelsea boots zijn dan ook een perfect alternatief voor de anders zo gewone laarsjes.

Jeffrey Campbell boots - € 199,00
Jeffrey Campbell is gekend voor zijn interessante designs. Deze chelsea boots zijn dan ook een perfect alternatief voor de anders zo gewone laarsjes.
Foto © Sarenza

Robert Clergerie boots - € 499,99 Val op met deze laké laarsjes van Robert Clergerie. Ze zijn fashionable, passen bij al jouw outfits en geven je bovendien extra hight. Perfect toch?

Robert Clergerie boots - € 499,99
Val op met deze laké laarsjes van Robert Clergerie. Ze zijn fashionable, passen bij al jouw outfits en geven je bovendien extra hight. Perfect toch?
Foto © Sarenza

Classic mini leather UGG's - € 189,95 UGG's zijn misschien niet de meest modieuze schoenen. Maar warm, dat zijn ze wel! Perfect voor de winter dus!

Classic mini leather UGG's - € 189,95
UGG's zijn misschien niet de meest modieuze schoenen. Maar warm, dat zijn ze wel! Perfect voor de winter dus!
Foto © UGG Australia

Little Black Boots

F Fashion

Little Black Boots

F Fashion

0

Zwarte laarsjes zijn net als de LBD een wardrobe staple.

Ze passen bij elke outfit en je kan ze bovendien alle seizoenen dragen. Op zoek naar een nieuw paar? Hier zijn onze favorieten op een rijtje! 

Geschreven door Erika Apolinario
Wishlist
page loaded