Fashion  >  Wishlist
Let's get comfy

Let's get comfy
Foto © Maneuntame.com

Let's get comfy &Other; Stories Sweater - € 85

Let's get comfy
&Other; Stories Sweater - € 85
Foto © &Other; Stories

Let's get comfy See U Soon dress - € 79

Let's get comfy
See U Soon dress - € 79
Foto © 3Suisses

Let's get comfy H&M Boyfriend jeans - € 39,99

Let's get comfy
H&M Boyfriend jeans - € 39,99
Foto © H&M

Let's get comfy UNIQLO Pants - € 14,90

Let's get comfy
UNIQLO Pants - € 14,90
Foto © UNIQLO

Let's get comfy Asos Coat - € 125

Let's get comfy
Asos Coat - € 125
Foto © Asos

Let's get comfy Zalando pantoffels - € 9,95

Let's get comfy
Zalando pantoffels - € 9,95
Foto © Zalando

Let’s get comfy this weekend

F Fashion

Let's get comfy

Let’s get comfy this weekend

F Fashion

0

Regen, wind, koude... Niets zo leuk als een weekendje relaxen bij dat gure weer. Blijf gezellig binnen en enjoy your bed.

Wanneer je een comfy weekend thuis voor de boeg hebt, mag je outfit ook al eens wat comfortabeler zijn. Oversized sweater alert! Met dit exemplaar van & Other Stories blijf jij fashionable terwijl je lekker onderuitzakt in de zetel.

Ga je toch liever voor een jurk? Houd het losjes. Easy, breezy, daar gaan we voor tijdens het bingewatching van jouw favoriete serie. Met een jurk van See U Soon zie je er zeker niet uit alsof je net uit je bed komt gerold wanneer de buurman voor de deur staat.

Een boyfriend jeans is een must als je comfortabel de dag wil doorbrengen. Bij H&M vind je ze in verschillende kleuren, maar een afgewassen versie schreeuwt toch I'm going to chill today!

Wil je je helemaal niets aantrekken van de wereld dit weekend? Dan ga je comfy to the max, met een stylish pyjamabroek van UNIQLO. En wie zegt dat je daarmee niet naar de bakker kan?

Oh nee, de koffie is op! Dan toch maar naar buiten ... Duffel je goed in met een faux fur jas met kap. Asos helpt je daarbij, zo hoef je helemaal geen kou te lijden.

En om af te sluiten, de schattigste pantoffels ever! Wie houdt er nu niet van muisjes? ... Stilte. Ok, maar geef nu toe, deze muizenpantoffels van Zalando - of zijn het sokken, wie zal het zeggen? - zijn too cute!

Geschreven door Koen Freson
Wishlist
page loaded