Fashion  >  News
Bellerose Gent

Bellerose Gent
Foto © Bellerose

La vie gantoise by Bellerose

F Fashion

Bellerose Gent

La vie gantoise by Bellerose

F Fashion

0

Donderdag 17 september was het eindelijk zover: de heropening van de Gentse Bellerose winkel. De launch stond helemaal in het teken van la vie gantoise.

Bellerose hoeft eigenlijk geen introductie meer. Het Belgische label is een succesverhaal: het heeft winkels in onder meer Antwerpen, Gent, Brussel en Leuven en ook in het buitenland scoort het merk goed. Elke Bellerose collectie heeft een edgy touch met vintage invloeden. De kleren zijn stuk voor stuk authentieke en originele stukken, kortom urban chic op zijn best.

Voor de Bellerose experience moet je in Gent zijn. Het pand in de Kortedagsteeg is helemaal vernieuwd en het resultaat mag er zijn. De winkel is de perfecte combinatie van minimalistisch, door de witte muren en glanzend glas, en rustiek door de houten plankenvloer. Hoewel de flagship store in de drukte van de stad ligt, komt je er meteen tot rust

Bellerose vierde zijn heropening in Gent met een exclusieve launchModellen op een catwalk kreeg een heel nieuwe invulling, want de gasten werden aangespoord om de meisjes te volgen doorheen verschillende plaatsen in Gent. Er werden originele settings gecreëerd, zoals een street style scène en een gezellig onderonsje op café. 

Geschreven door Hélène Maes
News
page loaded