Fashion  >  News
Order your healthy granola breakfast now in the Belmodo Boutique Belmodo x La Favo Apple

Order your healthy granola breakfast now in the Belmodo Boutique
Belmodo x La Favo Apple
Foto © Koen Freson

Order your quinoa granola Apple now in Belmodo Boutique Belmodo x La Favo Apple

Order your quinoa granola Apple now in Belmodo Boutique
Belmodo x La Favo Apple
Foto © Laura Heylen

La Favo Appelsmaak in de Belmodo Boutique La Favo als topping op je favoriete ijsje

La Favo Appelsmaak in de Belmodo Boutique
La Favo als topping op je favoriete ijsje
Foto © La Favo

La Favo Appelsmaak in de Belmodo Boutique La Favo op de ontbijttafel

La Favo Appelsmaak in de Belmodo Boutique
La Favo op de ontbijttafel
Foto © La Favo

Order your healthy granola breakfast now in the Belmodo Boutique Belmodo x La Favo Apple op je ontbijttafel

Order your healthy granola breakfast now in the Belmodo Boutique
Belmodo x La Favo Apple op je ontbijttafel
Foto © Laura Heylen

LA FAVO APPEL in de Belmodo Boutique

F Fashion

LA FAVO APPEL in de Belmodo Boutique

F Fashion

0

Het nieuwe item in Belmodo Boutique is er en het beloofd lekker te zijn! Onze eigen Belmodo Bie is het brein achter LA FAVO en creëerde een exclusieve quinoa granola.

LA FAVO vertrekt van organische quinoa als hoofdingrediënt voor ontbijtgranen boordevol vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. 

Alsof dat nog niet lekker genoeg is, gaat LA FAVO voor Belmodo nog een stapje verder! Dit maal lanceert de Belmodo Boutique LA FAVO met een heerlijke nieuwe appelsmaak. De heerlijke krokante quinoa bevat trage koolhydraten en is glutenvrij waardoor het helemaal niet zwaar op de maag ligt en je extra energie geeft. Deze kwaliteitsvolle, biologische quinoa uit het Andesgebergte is geteeld door lokale boeren en is zonder twijfel de nieuwe vaste waarde op jouw ontbijttafel.

De nieuwste LA FAVO met appelsmaak in samenwerking met Belmodo bevat lekkere stukjes appel, krokante walnoten met een lekker vanillesmaakje. De LA FAVO met appelsmaak is gezond, licht en tegelijk voldoende verzadigend om de dag goed mee te beginnen. Je kan het eten met lekkere melk, yoghurt of verse fruitsla. Wanneer je geen genoeg kan krijgen van deze geweldige nieuwe smaak, kan je het ook lekker uit het vuistje eten. Heb je toch meer zin in een cheat meal? Strooi dan de lekkere LA FAVO op je ijsje!

Naast de geweldig appelsmaak lanceerde LA FAVO net 2 nieuwe smaken: 'Chocolade' en 'Boekweit & Bes'. There's no stopping this Belgian brand

Deze quinoa granola is het project van Bie Verheye, een ambitieuze jonge onderneemster, sport & health freak én sales creative bij Belmodo; haar granola wordt for sure je nieuwe lievelingsontbijt.

Kijk snel een kijkje in de Belmodo Boutique, en bestel deze lekkere LA FAVO met appelsmaak om elke dag van de week heerlijk en gezond te beginnen!

Geschreven door Stef Poortmans
News
page loaded