Fashion  >  News
Kudu Home Kudu Home cushions

Kudu Home
Kudu Home cushions
Foto © Kudu Home

Kudu Home Kudu Home glass & serveerschaal

Kudu Home
Kudu Home glass & serveerschaal
Foto © Kudu Home

Kudu Home Kudu Home - sierraden

Kudu Home
Kudu Home - sierraden
Foto © Kudu Home

Kudu Home Kudu Home poppen

Kudu Home
Kudu Home poppen
Foto © Kudu Home

Kudu Home

F Fashion

Kudu Home

Kudu Home

F Fashion

0

Kudu is een webshop gespecialiseerd in beautiful homeware, decor, accessories en lifestyle goods van het Afrikaanse continent.

De stukken die er verkocht worden, zijn mooi, origineel en made with care and attention. Waar mogelijk wordt er gewerkt met producten die geproduceerd worden in samenwerking met local communities, van duurzame bronnen, en gemaakt met respect voor het milieu ter plaatse en zijn inwoners.

Uitbaatster Thandi Mbali Renaldi werd geboren in Engeland, heeft een Zuid-Afrikaanse vader en een Britse moeder. Sinds 2006 woont ze met haar gezin in Brussel. Toch keert ze nog regelmatig terug naar Zuid-Afrika en na elke trip zitten haar koffers vol met interieurspullen die je hier in Europa niet snel vindt. 

Nadat ze regelmatig de vraag kreeg van vrienden waar ze die mooie Afrikaanse spullen konden kopen, besloot Thandi dat het tijd was om ook de Afrikaanse decoratie naar hier te halen en richtte ze haar eigen webshop op. 

We zijn totally in love met de interieurspullen van Kudu HomeIt will bring a little bit of Africa and it's colorfulness into your home!

Geschreven door Griet Demuynck
News
page loaded