Fashion  >  News
Kenzo x The Jungle Book Capsule Collection € 450

Kenzo x The Jungle Book Capsule Collection
€ 450
Foto © KENZO

Kenzo x The Jungle Book Capsule Collection € 190

Kenzo x The Jungle Book Capsule Collection
€ 190
Foto © KENZO

Kenzo x The Jungle Book capsulecollectie

F Fashion

Kenzo x The Jungle Book capsulecollectie

F Fashion

0

Binnenkort spotten we een gloednieuwe Jungle Book-film in de bioscoop. Om dat te vieren pakt het Franse modemerk KENZO uit met een beestige ready-to-wear collectie.

Als hommage aan de Disney-klassieker, lanceert KENZO een limited edition collectie geïnspireerd op het Jungle Book-verhaal. De art directors van KENZO, Carol Lim en Humberto Leon, raadpleegden de Disney-archieven op zoek naar inspiratie voor de kledinglijn. Gebaseerd op de vrolijke Jungle Book-film, brengt het topduo Disney-figuren als Baloe de beer, panda Bagheera, de wolf Akela en natuurlijk Mowgli weer tot leven in de kleurrijke collectie.

De verschillende ontwerpen zijn terug te vinden bij de vrouwencollectie in de zomerse T-shirts, jurken, jackets en topjes. Ook bij de jassen, shorts, broeken en Hawaiiaanse T-shirts voor mannen vind je jouw favoriete Jungle Book-personages terug. 

In deze eerste Kenzo 'Jungle Book Collectie' is de geduchte tijger, Shere Khan terug te vinden op heel wat T-shirts en sweaters. De traditionele KENZO-tijger wordt op een speelse en unieke manier vervangen door Shere Khan. Deze samenwerking is een match made in heaven!


Van deze Kenzo 'Jungle Book' items zijn wij alvast hélemaal wild

De KENZO ‘Jungle Book Collection' is te vinden in de KENZO stores, op kenzo.com en bij partners als Bergdorf Goodman NYC, Selfridges London, Excelsior Milan en The Corner Berlin.

Welk item is jouw favoriet? 

Geschreven door Camille Laurier
News
page loaded