Fashion  >  News


Foto © Freya Poppe


Foto © Freya Poppe


Foto © Freya Poppe


Foto © Freya Poppe


Foto © Freya Poppe


Foto © Freya Poppe


Foto © Freya Poppe

It’s a fabulous world

F Fashion

It’s a fabulous world

F Fashion

0
Geschreven door Freya Poppe
News

Voor de fabulous ones onder ons vandaag een post om jullie onder te dompelen in the world of the rich & famous!

Elk seizoen trekken we naar Paris Fashion Week om Tutu Chic te promoten. Overweldigend is het als al die mensen vol lof zijn en aandacht hebben voor wat je draagt… Nooit denk je eraan dat je zo kan onthaald worden ergens. Oké opvallend, maar eerlijk? Ik ben gewoon mezelf. En daar draait het om: doen waar je zin in hebt!

Tijdje terug gebeurde er iets grappigs… Op de linkse foto bovenaan stonden we verkeerd geparkeerd aan de Isabel Marant-show, toen plots de batterij van de wagen leeg was. Ow no: gênant en onvergetelijk! Het leverde ons uiteindelijk wél een shot op door W-magazine! En dat geeft mij die happiness… Wat er voor tegenslag ook kan gebeuren, bekijk het positief, wees zelf niet de pineut en het zal nog beter naar jou terug keren. Vecht voor wie je bent en wil worden!


Meeting de super lieve Song of Style

Je moet jezelf eens bedenken… Iedere ster heeft zelf ook iemand waar hij/zij naar op kijkt, dus waarom ons klein voelen? Er is altijd wel iets meer, beter, of iemand rijker, bekender… Voel je dus nooit minderwaardig!

Meeting my style queen: Anna dello Russo

Tijdens de Business of Designweek in Hong Kong kreeg ik te horen dat ik voor de aanwezige Koningin Mathilde een jurk mocht ontwerpen. Speechless!

page loaded