Fashion  >  News

Issey Miyake
Issey Miyake Antwerpen
Foto © ISSEY Europe

Issey Miyake Issey Miyake Antwerpen

Issey Miyake
Issey Miyake Antwerpen
Foto © ISSEY Europe

ISSEY MIYAKE opent in Antwerpen

F Fashion

ISSEY MIYAKE opent in Antwerpen

F Fashion

0

Antwerpen is een nieuwe hotspot rijker: het Japanse label ISSEY MIYAKE opent zijn flagshipstore op de Eiermarkt!

ISSEY MIYAKE, het Japanse label, opent een nieuwe shop in Antwerpen! De nieuwe shop zal de verschillende lijnen van het merk zoals ISSEY MIYAKE MEN, PLEATS PLEASE ISSEY MIYAKEBAO BAO ISSEY MIYAKE, ... verkopen.

It's not always all about the clothes! De L-vormige plattegrond van de winkel oogt enorm helder en ruim door the glass walls waardoor je als extraatje nog eens uitkijkt op een prachtige 16de eeuwse binnenplaats.

De verlichting is ontworpen door Zumtobel en verandert op subtiele wijze in de ruimte volgens de bewegingen van de klant en creëert op die manier een lichtgevende sfeer. #wewannatry

De contrasten tussen de klassieke kenmerken van de 16de eeuwse gevel in combinatie met de strakke glazen lijnen van de etalage laten de winkel toe zich te focussen op de ISSEY MIYAKE collections en mannequins.

Wie de collecties wilt gaan verkennen zal nog heel even moet wachten want officieel opent de winkel pas op donderdag 10 september 2015 maar de curieuzeneuzen onder ons kunnen gerust al eens gaan binnengluren op de Eiermarkt 13-17 in Antwerpen. 

Geschreven door Delphine Casier
News
page loaded