Fashion  >  News
Introducing ... Joy Anna Thielemans

Introducing ... Joy Anna Thielemans
Foto © Joy Anna Thielemans

Over dromen en Joepieposters

Over dromen en Joepieposters
Foto © Joy Anna Thielemans

Introducing ... Joy Anna Thielemans

Introducing ... Joy Anna Thielemans
Foto © Joy Anna Thielemans

Introducing ... Joy Anna Thielemans

Introducing ... Joy Anna Thielemans
Foto © Joy Anna Thielemans

Introducing ... Joy Anna Thielemans

F Fashion

Introducing ... Joy Anna Thielemans

F Fashion

0
Geschreven door Joy Anna Thielemans
News

Joy (joi) n. 1. Intense and especially especially or exultant happiness The expression or manifestation of such feeling 2. A source or an object of pleasure or satisfaction

Het zou jammer geweest zijn mocht ik anders hebben geheten, of het leven helemaal niet zo leuk gevonden hebben. En dat leuk vinden van het leven, daar kies je volledig zelf voor. Ik ben zo iemand die niet kan stoppen met bijleren, zin heeft om constant haar grenzen te verleggen en vooral heel veel nieuwe mensen wil leren kennen. Mezelf keihard smijten, in alles wat ik doe of wil doen. En dan gebeuren er gekke dingen zo blijkt. So mami, merci, voor de naam. You know how much I love you.

"Dreams don't work unless you do"

Ongeveer 1,5 jaar geleden gaf ik mijn studie Communicatiemanagement aan de Plantijn Hogeschool op om me volledig te concentreren op mijn jobs in de media. Of ik ooit als spijt heb gehad van die keuze? Neen. Of ik iedereen aanraad om te stoppen met studeren? Zeker niet. Ik had een zekerheid, een plan om de maanden na mijn studie fulltime te werken. Als ik die kans niet had gekregen - dank u VRT - was ik nooit gestopt. The most fun part of my job? En de reden waarom ooit de hashtag #thejoyofmyjob is ontstaan? Dat ik kan combineren en zoeken naar wat ik nu écht wil. Ik krijg geregeld de vraag hoe ik zoveel dingen kan combineren, en of het niet allemaal teveel en te druk is. The funny thing is, ik heb nog steeds niet het gevoel dat ik aan het werken ben. Ik speel en amuseer me, maar vooral: ik doe wat ik zo graag doe. En on top of that: ik voel dat de media - voor én achter de schermen - mijn plek is. En dat is vooral te danken aan alle lieve mensen waar ik mee werk, alle mensen die ik ontmoet, die me volgen maar ook de mensen waar ik nog steeds naar opkijk.

“Ik kus elke dag mijn beide pollekes” - we all know dat ik dat niet echt doe. Maar elke dag beseffen waar ik dankbaar voor ben, dat wel. “Je moet elke dag opschrijven waar je dankbaar voor bent, al is het die dag maar iets heel klein “ - pretty lady Lyne Renee gaf me die wijze raad zo’n klein jaar geleden bij een gezellig ontbijt in Londen. Daar ben ik haar dan weer dankbaar voor. En die pollekes kussen, dat doe ik in mijn hoofd wel.

She’s on the left, pretty Lyne. Aan de andere kant van me, the other pretty lady: meet Lily Joan Roberts. De liefde van mijn vriendschappelijk leven. We kennen elkaar net iets meer dan 100 maanden (dat heeft zij uitgerekend, she’s that cute!) en het leven zou iets anders zijn zonder haar. Lilylove.

So, waar ik het tijdens deze guest editorship vooral over ga hebben? De mensen rond me. 'Cause they make me who I am. Ik ben niets zonder de liefde van mijn vrienden, ik ben niets zonder liefde te kunnen geven. Het zijn zij die me met men voeten op de grond houden, die me leren dat elkaar vastpakken op een zwaar moment alles kan oplossen.

Om het met de woorden van Moulin Rouge held Christian - mijn jeugdliefde (naast Leonardo ofcourse) - ofte Ewan McGregor te zeggen: The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return.

Love, J.
#thejoyofbelmodo

Andere manieren waarop ik had kunnen ondertekenen:

J.A. maar dan lijkt het alsof ik J.K. Rowling wil nadoen en - not to be bitchy - I don’t like Harry Potter.

J.A. lijkt gewoon teveel op het woord ‘ja’.

J.A. lijkt ook alsof ik al jaren schrijf en - dat vertel ik je deze week nog wel - dat is pas recent begonnen. Say what? Oh yes.

Of gewoon Joy anna, daar heb ik geen uitleg voor, ik koos gewoon voor J. Misschien is dat persoonlijker ofzo.

page loaded