Fashion  >  Wishlist
I got it for my mama Voor de allerliefste mama

I got it for my mama
Voor de allerliefste mama
Foto © Man Repeller

I got it for my mama Zet je mama's levensverhaal op papier!

I got it for my mama
Zet je mama's levensverhaal op papier!
Foto © StoryBox

I got it for my mama Bloomon-shower

I got it for my mama
Bloomon-shower
Foto © Bloomon

5x Luxe wellness in  Belgie Een visueel genot!

5x Luxe wellness in Belgie
Een visueel genot!
Foto © Waer Waters

I got it for my mama

F Fashion

I got it for my mama

I got it for my mama

F Fashion

0

Het is weer tijd om de liefste mama op de wereld te vieren ... die van jouw dus! Hier zijn enkele originele cadeautjes om haar in de bloemetjes te zetten!

Het is binnenkort Moederdag en je wil natuurlijk uit alle macht een cadeau vinden dat schreeuwt hoe je moeder de allerbeste is, niemand aders zo’n fantastische zoon/dochter had kunnen grootbrengen (I got it from my mama!), dat ze je grootste voorbeeld en inspiratiebron is en vooral dat je haar heel heel heel graag ziet! Een cadeau dat dat allemaal uitdrukt, kan ik niet garanderen ... Wel de 4 next best things!

Dankzij BelmodoMichaël ontdekte ik dat er een cadeau is dat toch redelijk dicht in de buurt komt van de vooropgestelde eisen! Met StoryBox kan je het levensverhaal van je mama op papier laten zetten! De doorwinterde journaliste Pascale Baelden komt je mama enkele keren grondig interviewen en een tijdje later kan jij het boek verslinden en waarschijnlijk nog wat onverwachte ontdekkingen doen over jouw mama.


Voor nog een superleuk en gepersonaliseerd cadeau kan je altijd bij Kaart Blanche terecht! BelmodoLars himself verzint en tekent kaartjes die origineel zijn en zo boordevol humor zitten dat je verbaasd bent dat ze nog in een envelop passen (omg mijn humor is duidelijk veel flauwer als die van Lars ...).

Shower her with flowers! En niet met het gewone eendagsboeketje ... nee, een heel jaar lang! Met een Bloomon-bon kan je kiezen hoe vaak je mama weer een boeket prachtige, verse bloemen krijgt, want 1 Moederdag per jaar is eigenlijk toch wat weining hé?

Voor de meeste mamies blijft het ultieme cadeau om gewoon samen met de mini's te genieten en tijd door te brengen. Ook al ben je ondertussen meer een midi dan een mini, wat tijd uitrekken om nog eens te bonden doet altijd deugd. Wat dacht je van een dagje kuren met mama-lief. Hier vind je alvast enkele droomspa’s waar jullie naar hartenlust kunnen bijpraten.

Geschreven door Isabelle Leempoels
Wishlist
page loaded