Fashion  >  Trends
How to style your choker choker 2.0

How to style your choker
choker 2.0
Foto © Icon

How to style your choker All you need is a choker

How to style your choker
All you need is a choker
Foto © Every painter paints himself

How to style your choker De tattoo choker heruitgevonden door Acne

How to style your choker
De tattoo choker heruitgevonden door Acne
Foto © Icon

How to style your choker choking on chokers

How to style your choker
choking on chokers
Foto © steal the look

How to style your choker

F Fashion

How to style your choker

How to style your choker

F Fashion

0

Als er één trend is waar de modewereld keer op keer hals over kop voor valt, is het wel de choker. Tijd om enkele frisse manieren te bekijken om die strakke halsband aan jouw look toe te voegen.

De choker is al een paar keer heruitgevonden. Als je teruggaat in de tijd, merk je dat de choker niet alleen in de nineties populair was, maar ook lang daarvoor al de show stal in de schilderijen van bijvoorbeeld Manet. En naar het schijnt, droegen de dames na de Franse revolutie een rood lintje om hun nek, dat verwees naar de vele slachtoffers van de guillotine, over edgy accessoires gesproken ...

DIY choker

Een godsgeschenk voor je portemonee de revival van dit accessoire want je kan de choker-look voor bijna geen geld creëren. Een simpele lederen of suède schoenveter is al genoeg zoals Elena Vailieva demonstreert. Op deze subtiele manier is het bovendien ook gemakkelijk te combineren met een andere halsketting.

everything about this is #summer http://liketk.it/2oJnS @liketoknow.it #liketkit

A photo posted by ᴱᴸᴱᴺᴬ ᵛᴬˢᴵᴸᴵᴱᵛᴬ (@elenavasilieva) on


Tattoo choker

Heimwee naar de tattoo choker? Dan is de Acne-versie die je bij Icon kan vinden perfect voor jou. De oversized en metalen uitgave is helemaal on-trend en een leuke knipoog naar de bekende elastiekjes uit de nineties.

Choker combos

Is het te danken aan de off-the-shoulder trend, die veel open ruimte laat? Maar zelfs choker-on-choker combos blijken een goed idee. Niet elke trend is zo makkelijk te combineren, dus maak maar dankbaar gebruik van de manier waarop de choker perfect lijkt te matchen met andere juwelen en ander chokers. #chokingonchokers

Geschreven door Isabelle Leempoels
Trends
page loaded