Beauty  >  Skin care
Hot right now: pore putty Hot right now: pore putty

Hot right now: pore putty
Hot right now: pore putty
Foto © Heiratelier

Hot right now: pore putty Peter Thomas Roth Pore Putty™ Pore And Wrinkle Reducer $ 38,00 via sephora

Hot right now: pore putty
Peter Thomas Roth Pore Putty™ Pore And Wrinkle Reducer $ 38,00 via sephora
Foto © Peter Thomas Roth

Hot right now: pore putty Peter Thomas Roth Pore Putty

Hot right now: pore putty
Peter Thomas Roth Pore Putty
Foto © fragrance and cosmetics

Hot right now: pore putty

B Beauty

Hot right now: pore putty

Hot right now: pore putty

B Beauty

0

Peter Thomas Roth Pore Putty Pore And Wrinkle Reducer is hot. Het product zou de zichtbaarheid van poriën verminderen na enige tijd en beauty bloggers zijn massaal fan!

Er is een nieuw cult product op de markt! Peter Thomas Roth Pore Putty Pore And Wrinkle Reducer zou een soort van magisch wondermiddel zijn. Benieuwd? Wij gingen op zoek naar wat het nieuwe goedje allemaal belooft. 

In feite zie je onmiddellijk resultaat, want van zodra je het product aanbrengt op de huid zie je dat poriën en lijntjes minder zichtbaar worden. Alhoewel dit niet het probleem van poriën en rimpels verhelpt, werkt het wel om tijdelijk poriën op te vullen en hun zichtbaarheid te verminderen. 

Het product wordt best gebruikt door mensen met gemengde tot vette huid. Mensen met een droge huid kunnen dit product ook gebruiken, maar zij hebben meestal geen last van grote poriën. Alhoewel het droog aanvoelt, zal het zeker je huid niet uitdrogen. Voor de zekerheid kan je onder het product een hydraterende crème aanbrengen.

Het product bevat een diamantpoeder en het mineraal pigment mica waardoor je gezicht opgelicht wordt, zonder dat je gaat schitteren als een kerstboom.

Je kan het product onder of over je make-up aanbrengen. 

De 1e reacties zijn lovend: Pore Putty heeft onmiddellijk resultaat, verbergt grote poriën en vult rimpels op. Of het ook op lange termijn poriën kan doen verminderen, daarover bestaan er nog twijfels. Maar voor een direct effect zit je bij Peter Thomas Roth Pore Putty zeker goed.

Pore Putty™ Pore And Wrinkle Reducer, $ 38/30 ml. O.a. verkrijgbaar bij Sephora.

Geschreven door Griet Demuynck
Skin care
page loaded