Fashion  >  Trends
Hot or not: the nude trend SS16 Catwalk looks

Hot or not: the nude trend
SS16 Catwalk looks
Foto © Textile Candy

Hot or not: the nude trend Kim Kardashians nude looks

Hot or not: the nude trend
Kim Kardashians nude looks
Foto © TrendInsider

Hot or not: the nude trend Nude collage

Hot or not: the nude trend
Nude collage
Foto © Thatsoyoo

Hot or not: the nude trend

F Fashion

SS16 Catwalk looks

Hot or not: the nude trend

F Fashion

0

Met de nude trend bedoelen we natuurlijk niet dat je naakt rondloopt, maar dat je kleding draagt in beige en nude tinten. De trend heeft heel wat voor- én tegenstanders.

Kim Kardashian is alvast een duidelijke fan. Ze wordt in de ene na de andere nude outfit gespot en let’s face it: ze komt er perfect mee weg. Maar nudes moeten wel goed gestyled worden en zijn niet voor iedereen weggelegd.

Zo draag je beter geen nude top en nude broek op hetzelfde moment, maar combineer je ze met een felgekleurd of donker stuk. Let er ook op dat de nude tint bij je huidskleur past. Dat blijkt het moeilijkst te zijn wanneer je een bleke huid hebt. In dat geval kies je best voor een kleur die 2 tinten donkerder of lichter is dan je eigen huidskleur.

De trend gaat al verschillende modeseizoenen mee en zal ook nog wel een tijdje blijven, maar voor ons is het geen must. Je kleren horen een beetje te contrasteren met je huidskleur, in plaats van ermee samen te vloeien. Waarom draag je ze anders?

Denk dus goed na over je look als je je wil wagen aan deze trend, want het kan snel mislopen, met een serieuze modeflater tot gevolg!

Geschreven door Babs Gabriel
Trends
page loaded