Beauty  >  Make-up
Get the Adele look

Get the Adele look
Foto © GCC Websites

Get the Adele look Fit Me Foundation, € 11,99

Get the Adele look
Fit Me Foundation, € 11,99
Foto © Maybelline

Get the Adele look Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer, € 24,65

Get the Adele look
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer, € 24,65
Foto © Urban Decay

Get the Adele look Aqua Blush, € 11,49

Get the Adele look
Aqua Blush, € 11,49
Foto © Bourjois

Get the Adele look Brow This Way Eyebrow Sculpting Kit, € 6,99

Get the Adele look
Brow This Way Eyebrow Sculpting Kit, € 6,99
Foto © Rimmel

Get the Adele look Hypnôse Star Eyes Palette Brun Adoré, € 56

Get the Adele look
Hypnôse Star Eyes Palette Brun Adoré, € 56
Foto © Lancôme

Get the Adele look Definition Eyeliner, € 6,90

Get the Adele look
Definition Eyeliner, € 6,90
Foto © Kiko

Get the Adele look False Lash Architect 4D, € 15,99

Get the Adele look
False Lash Architect 4D, € 15,99
Foto © L'Oréal

Get the Adele look Lipstick Nude Beige, € 16

Get the Adele look
Lipstick Nude Beige, € 16
Foto © Rituals

Get the Adele look

B Beauty

Get the Adele look

Get the Adele look

B Beauty

0

Ook vanavond maakt Adele haar opwachting in het Antwerps Sportpaleis. In België geeft ze namelijk een concertreeks van 3 avonden voor duizenden fans.

Wij zijn alvast heel benieuwd naar hoe Adele er gaat uitzien. Kiest ze voor haar signature look of doet ze eens iets helemaal anders? Welke fabulous jurk zal ze dit keer dragen? Spannend!

Misschien ga jij vanavond of woensdag wel naar Adele’s concert, maar weet je nog niet hoe je je make-up wil doen? Get the Adele look! Er kruipt wel wat tijd in, maar het is het helemaal waard. Je zal er gorgeous uitzien en wie weet merkt Adele je wel op in het publiek!

Je begint met een laagje foundation om alle oneffenheden weg te werken. Daarvoor kan je bijvoorbeeld deze Fit Me Foundation van Maybelline gebruiken. Daarna breng je  concealer aan waar nodig, zoals de Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer van Urban Decay.

Vervolgens breng je een beetje blush aan in een neutrale tint, zoals de Aqua Blush van Bourjois. Je wenkbrauwen zet je extra in de verf, aangezien Adele mooie, volle wenkbrauwen heeft. Je kan ze bijvoorbeeld bijwerken met de Brow This Way Eyebrow Sculpting Kit van Rimmel.

Nu is het de beurt aan je ogen, te beginnen met de oogschaduw. Bovenaan start je met een grijze, smokey tint, waarna je eronder een lichtbruine tint aanbrengt. Ten slotte breng je een zwarte kleur aan in je ooghoek en blend je het geheel. Hiervoor is de Hypnôse Star Eyes Palette in de Brun Adoré-uitvoering van Lancôme ideaal.

Daarna komt het meest herkenbare van Adele’s look: de winged eyeliner. Daarvoor kan je de Definition Eyeliner van Kiko gebruiken. Als laatste breng je nog een laagje mascara aan, bijvoorbeeld met de False Lash Architect 4D van L’Oréal

Tot slot gebruik je een nude lippenstift om je look helemaal af te werken, bijvoorbeeld de Nude Beige Lipstick van Rituals. Et voilà, je Adele look is helemaal compleet!

Geschreven door Babs Gabriel
Make-up
page loaded