Fashion  >  News
#MODEinOOSTENDE

#MODEinOOSTENDE
Foto © Arne De Boosere

Final call: #MODEinOOSTENDE  ModeinOostende Magazine by Belmodo

Final call: #MODEinOOSTENDE
ModeinOostende Magazine by Belmodo
Foto © Belmodoredactie

Final call: #MODEinOOSTENDE Paulien Van der Cruysse

Final call: #MODEinOOSTENDE
Paulien Van der Cruysse
Foto © Arne Debroosere

Final call: #MODEinOOSTENDE

F Fashion

#MODEinOOSTENDE

Final call: #MODEinOOSTENDE

F Fashion

0

Als je nog niet genoeg redenen hebt om vandaag naar zee te rijden om #MODEinOOSTENDE bij te wonen, lees dan zeker verder!

Als je nog niet genoeg redenen hebt om vandaag naar zee te rijden om #MODEinOOSTENDE bij te wonen, lees dan zeker verder! Wij hebben gezorgd dat je zaterdag 22 augustus en zondag 23 augustus 2015 extra in de watten wordt gelegd.

De shops in Oostende verwelkomen je met bubbels en geven je geweldige kortingen zodat je nog last minute die perfect summer dress in de wacht kunt slepen. Alsof dit nog niet genoeg is, kan je zaterdag ook net dat ietsje langer je favo shops bezoeken want elke winkel is tot 21 uur open, no need to hurry.

Onze doorslaggever om deze editie zeker niet te missen zijn de pop-ups in de deelnemende shops. De winkels van Oostende hebben enkele binnenlandse designers naar zee gesleurd om in hun winkel hun werk te showen. Unieke samenwerkingen gegarandeerd!

In Pied de Poule kan je bijvoorbeeld de cool chicks van Filles à Papa vinden die hun nieuwste FW15 collectie aan jou zullen voorstellen. Bij Delvaux kan terwijl genieten van een unieke cocktail, speciaal gemaakt voor #MODEinOOSTENDE met de gin van Filliers. Alle info over welke pop-up's waar worden gehouden, kan je vinden op de #MODEinOOSTENDE flyer die je in Oostende zelf kan meenemen tijdens je tour doorheen de stad. 

Wil je nu nog snel op voorhand je route uitstippelen, hier hebben we alvast al de andere pop-ups:

Lopez → La pomme de lovely
Optiek dresen → Hoet
White Interiors → Frederic Rozier
Charlie → Jeune Premier boekentassen
De dappere stappers → Stones and bones
Dameskledij El → Mooiloop
Ensor 14 & shoes by ensor 14 → Dexters
Ferm → La Fille d'o
Funky Vintage → Atom 58
L'Oxygène → Julia June
Lily → Komono
Jansseune interieur & design Oostende → Le Corbusier

Een spetterende afsluiter is voorzien in het Kursaal. Als je nu nog niet genoeg redenen hebt om zo snel mogelijk nog richting Oostende te rijden, mis je gegarandeerd hét modeweekend van het jaar!

Geschreven door Delphine Casier
News
page loaded