Fashion  >  Trends
Fancy christmas Shiny ingepakte kerstcadeautjes wachten op jou onder de kerstboom.

Fancy christmas
Shiny ingepakte kerstcadeautjes wachten op jou onder de kerstboom.
Foto © @misspperfect

ASOS embellished two- piece

ASOS embellished two- piece
"Mama is dat Kim Kardashian die binnenkomt?!" Zei iemand fancy kerstmis? Voilà, meer diva als deze Kim K outfit ga je niet vinden. Top (€ 80,88) en rok (€102,94)
Foto © ASOS

Ho Ho Xmas oorbellen Kerstballen horen niet enkel aan de takken van de bomen, maar ook aan je oren dankzij deze cuties van Claire's! (€ 4,99)

Ho Ho Xmas oorbellen
Kerstballen horen niet enkel aan de takken van de bomen, maar ook aan je oren dankzij deze cuties van Claire's! (€ 4,99)
Foto © Claires

Glitter tule legging van Essentiel Zelfs in combo met een lelijke kersttrui zie je er nog steeds fancy uit dankzij al de bling bling op je billen. (€ 225,-)

Glitter tule legging van Essentiel
Zelfs in combo met een lelijke kersttrui zie je er nog steeds fancy uit dankzij al de bling bling op je billen. (€ 225,-)
Foto © Essentiel

ASOS lapland flats Voel je als Alice in Winter Wonderland met deze xmas ponpon ballerina's. (€ 36,77)

ASOS lapland flats
Voel je als Alice in Winter Wonderland met deze xmas ponpon ballerina's. (€ 36,77)
Foto © ASOS

Mordekai golden crown Mrs. Claus enters the room! Met deze golden crown vier je kerst pas écht als een snow princess. (€  419,12)

Mordekai golden crown
Mrs. Claus enters the room! Met deze golden crown vier je kerst pas écht als een snow princess. (€ 419,12)
Foto © ASOS

MAD bauble lip gloss Droge lipjes horen absoluut niet bij een fancy kerstdinner. Met deze kerstbal lippenbalsem schitteren je lippen net zo hard als je kroon! (€ 2,50)

MAD bauble lip gloss
Droge lipjes horen absoluut niet bij een fancy kerstdinner. Met deze kerstbal lippenbalsem schitteren je lippen net zo hard als je kroon! (€ 2,50)
Foto © MAD

Religion Christmas maxi dress with all over star print Ik ben nog steeds fan van maxi dresses. Dit model, met sparkling stars en een sexy split, laat de mondjes open vallen nog voor de turkey op tafel komt. (€ 110,30)

Religion Christmas maxi dress with all over star print
Ik ben nog steeds fan van maxi dresses. Dit model, met sparkling stars en een sexy split, laat de mondjes open vallen nog voor de turkey op tafel komt. (€ 110,30)
Foto © Religion

ALDO kerstbal clutch met steentjes De Morgano silver clutch is het ideale accessoire om te combineren met je nieuwe religion dress. (€ 59,95)

ALDO kerstbal clutch met steentjes
De Morgano silver clutch is het ideale accessoire om te combineren met je nieuwe religion dress. (€ 59,95)
Foto © ALDO

House of Holland nails by Elegant Touch Xmas Fever De HOH en Elegant Touch collab levert deze schatigge & kleurrijke nails op. Steek gerust wat humor in je holiday outfit. (€ 13,22)

House of Holland nails by Elegant Touch Xmas Fever
De HOH en Elegant Touch collab levert deze schatigge & kleurrijke nails op. Steek gerust wat humor in je holiday outfit. (€ 13,22)
Foto © House of Holland

Christmas Santa's helper costume Dress up tijd! Ook na het kerstdinner moeten we in het thema blijven. Voor een party op de dansvloer of tussen de lakens is dit zeker lachen geblazen. (€ 7,35)

Christmas Santa's helper costume
Dress up tijd! Ook na het kerstdinner moeten we in het thema blijven. Voor een party op de dansvloer of tussen de lakens is dit zeker lachen geblazen. (€ 7,35)
Foto © ASOS

Fancy X-mas

F Fashion

Fancy christmas

Fancy X-mas

F Fashion

0

Liever een fancy kerstavond dan een traditioneel kalkoen & kerststronk dinner? Pimp X-mas dit jaar met deze out of the box accessoires, outfits en gadgets!

Tijdens de kerstperiode lijkt het alsof de halve wereldbevolking kost wat kost wil opvallen. De ene hangt zijn huis vol lichtjes en organiseert de jaarlijkse lokale light show in zijn voortuin en de ander versiert graag zichzelf. De meest serieuze mens die je kent in je vriendenkring verliest tijdens deze holidays 80% van zijn geloofwaardigheid.

Ik decoreer graag het huis, maar niet op een kitschy manier. Mezelf daarentegen steek ik graag in een Merry Christmas-jasje. Fancy of over the top hilarisch. Schuilt er in jou een echte Mrs. Claus? Ik geef jullie alvast enkele fancy kerstlook ideetjes. Nog op zoek naar een beetje sparkle voor de feestdagen check dan ook zeker het X-mas bling artikel hier bij ons!

Geschreven door Jan Van Eldere
Trends
page loaded