Fashion  >  News
Extreme solden Sex and the city

Extreme solden
Sex and the city
Foto © Gds

Extreme solden Rosada

Extreme solden
Rosada
Foto © AfdelingsVers

Extreme solden Cameleon

Extreme solden
Cameleon
Foto © De motor site

Extreme solden

F Fashion

Extreme solden

Extreme solden

F Fashion

0

De solden in de winkels zijn bijna voorbij, maar op deze plaatsen blijven er solden, all day, everyday!

De jaarlijkse wintersolden lopen stilaan op zijn einde, maar gelukkig zijn er nog andere extreme soldenshoppings aan de gang. Via deze websites en kan jij vanuit je luie zetel je dingen van je verlanglijstje bestellen. Ga je liever écht shoppen? Dan zit er hier voor jou ook hotspots tussen.

Vente Exclusive


Wij brachten onlangs al eens een bezoekje bij Vente Exclusive, en dat was super interessant! De Vente Exclusive-leden ontdekken elke dag opnieuw nieuwe sales van populaire merken en de webshop heeft partnerships met meer dan 700 merken.

Je bent verplicht je eerst aan te melden op de website, dat duurt maar een minuutje. Dan ontvang je regelmatig e-mail-uitnodigingen met een overzicht van het nieuwe aanbod. Vente Exclusive heeft ook een app, waar je makkelijk alle collecties kunt bekijken en bestellen.

De collecties die ze verkopen hangen af van het moment, maar het aanbod is zeer breed: kledij, accessoires, meubels, fitnesstoestellen, weekendjes en nog veel meer, allemaal met hoge kortingen.

Groupon


Groupon is een makkelijke manier om enorme kortingen te krijgen bij het ontdekken van leuke activiteiten in jouw stad. Er is een ruime keuze aan restaurants, reizen, ticket-deals, shopping-deals, hotel en nog veel meer. De kortingen gaan tot wel -60%!

Als je van de kortingsdeals wil genieten, moet je eerst je e-mailadres invullen en je regio kiezen. Daarna krijg je meteen een overzicht van deals in jouw buurt. Groupon heeft ook een eigen app, wat het makkelijk maakt voor de smartphone addicts onder ons.

Rosada

Ga je liever echt shoppen? In het Nederlandse Rosada vindt je 60 merkwinkels, met altijd kortingen van -30% tot -70%. Het is dé hotspot voor liefhebbers van bekende merken in heren-, dames- en kindermode. Ook voor een heerlijke lunch kan je terecht bij Rosada.

Het Rosada in Rosendaal is slechts 30 minuutjes rijden van Rotterdam en 20 minuutjes van Breda.

Vergeet ook zeker je shoppingsoutfit niet aan te trekken!

Cameleon

De privéverkopen van Cameleon, die in de jaren 90 tijdens enkele dagen per maand werden georganiseerd, gaan sinds 2010 door op zondagen en feestdagen in Woluwe en Genval.

De privé-outlets zijn exclusief voor leden. Elke outlet opent haar deuren op een bepaalde datum, waarbij de leden nieuwe collecties van kledij, decoratie en accessoires kunnen spotten aan uitzonderlijke prijzen.

De privé-outlets zijn ook altijd voorzien van een grote parking, eetgelegenheden en een kinderopvang.

De producten komen uit alle hoeken van de wereld, waaronder Italië, Frankrijk, de VS en Azië. Ze worden aangeboden aan exclusieve prijzen tot -70% lager dan winkelprijzen. Tijdens de outlets kan je er producten van merken zoals Timberland, Calvin Klein, Armani, Levi's en Tommy Hilfiger kopen.

Geschreven door Lauren De Maere
News
page loaded