Beauty  >  Hair
Extreme beauty routines tijdens de blok Zit je tijdens de blok met de handen in het haar, doe er dan iets nuttig mee!

Extreme beauty routines tijdens de blok
Zit je tijdens de blok met de handen in het haar, doe er dan iets nuttig mee!
Foto © hellowglow

Extreme beauty routines tijdens de blok Warme olie kuur

Extreme beauty routines tijdens de blok
Warme olie kuur
Foto © Sarah Scoop

Extreme beauty routines tijdens de blok Voller, glazender en gezonder haar.

Extreme beauty routines tijdens de blok
Voller, glazender en gezonder haar.
Foto © all womens talk

Extreme beauty routines tijdens de blok Glanzender, voller en gezonder haar.

Extreme beauty routines tijdens de blok
Glanzender, voller en gezonder haar.
Foto © Read and digest

Extreme beauty routines tijdens de blok

B Beauty

Extreme beauty routines tijdens de blok

Extreme beauty routines tijdens de blok

B Beauty

0

Sommige beauty routines klinken alsof er net iets te veel dedication voor nodig is ... Maar de blok is de uitgelezen kans om er op los te experimenteren.

Aaah, de blok... Vastgeketend achter je bureau, geen sociaal leven en persoonlijke hygiëne komt vaak op de laatste plaats. Eigenlijk het ideale moment om te experimenteren met enkele extreme schoonheidsbehandelingen. Wie weet verschijn je wel stralender dan ooit op je volgende examen!

Warme olie kuur

Je hebt misschien al vaker gehoord van de warme olie behandeling voor je haar. Maar wanneer je de instructies leest en realiseert dat je de olie gedurende uren in je haar moet laten intrekken en achteraf meermaals je haren zal moeten wassen, vraag je je waarschijnlijk af wanneer je daar ooit de tijd voor hebt.

Toch is de behandeling de moeite waard want achteraf is je haar geweldig gehydrateerd, zacht en golvend. Enter de blok! Je bent alleen en ongestoord thuis, ideaal dus om je lichaam eens te verwennen terwijl je hersenen werken. Personaliseer de olie met wat kruiden en geniet van de heerlijke geur terwijl de olie intrekt en jij nog een stukje cursus absorbeert.

No Poo

Een andere hype waar je je aan kan wagen is de ‘no poo-trend’. Het internet barst van de getuigenissen over hoe het dumpen van je schampoo leidt tot voller, glanzender haar dat minder snel vettig wordt. Klinkt alvast héél verleidelijk. Bovendien hoef je je geen zorgen meer te maken over chemische ingrediënten en millieubelasting. Maar de onzekerheid over hoe je haar gaat reageren is de grote drempel, niet waar? Beste studentes, test het gewoon even in de blok! Nog wat tips om je haar eens grondig aan te pakken vind je hier.

Bier spoeling

Tenslotte kan je je in de blok ook op de alcohol storten ... Je haar dan toch! Bier is een zegen voor de ph-waarde van je hoofdhuid. Je haar zelf wordt er ook sterker van en vooral superglanzend. Een weldadige bierspoeling verwijdert ook overgebleven chemisch residu van alle haarproducten die je normaal gebruikt. Je maakt je misschien zorgen dat je als een bierkelder zal ruiken? Geen probleem want de geur verdampt! Als je toch al eens een test round wil doen, doe het dan nu! 

Geschreven door Isabelle Leempoels
Hair
page loaded