Fashion  >  News
Alexa Chung wants to know it all

Alexa Chung wants to know it all
Foto © Fray ID

Exclusief: Alexa Chung voor AG

F Fashion

Exclusief: Alexa Chung voor AG

F Fashion

0

Onze favoriete it-girl Alexa Chung is dit najaar het gezicht voor het jeansmerk AG. Dat maakte het merk bekend via een exclusieve video.

We kennen de Britse schone als model, televisiepresentatrice en als redactrice bij het modemagazine Vogue. Het is niet de eerste keer dat ze gezicht is van een jeansmerk. Eerder werkte ze al samen met Pepe Jeans en DKNY jeans


AG startte in 2000 als een premium denim brand dat later uitgroeide naar een volledig lifestyle merk. AG is een van de weinige jeansmerken die volledige sociale verantwoordelijkheid neemt en onderneemt met het milieu in gedachten. 

Alexa Chung is de perfecte match voor het jeansmerk. AG staat voor chic, gesofisticeerd en classic. Dat herkennen we volledig in de Britse Alexa, die altijd stijlvol gekleed gaat.

In het filmpje zien we Alexa hoe we haar het liefst zien: vol humor. Alexa wandelt door het wondermooie New York in een volledige jeansoutfit. We kunnen niet wachten tot het jeansjasje met wollen kraag in de winkels ligt!

Het hele filmpje is zo herkenbaar! Alexa heeft het druk druk druk, maar eigenlijk ook helemaal niet. De vele encounters met de busboy van het hotel zijn hilarisch.

Alexa voor AG: coming soon, maar nu al fantastisch.

Geschreven door Laura De Smet
News
page loaded