Fashion  >  Trends
Espadrille it up!

Espadrille it up!
Foto © Bombshell

Espadrille it up Zwart en leer: dit paar van Topshop is een klassieker. Perfect op zowel een funky jeans als een bohemian white dress. This pair is here to stay. Te koop op Zalando voor € 59,95-.

Espadrille it up
Zwart en leer: dit paar van Topshop is een klassieker. Perfect op zowel een funky jeans als een bohemian white dress. This pair is here to stay. Te koop op Zalando voor € 59,95-.
Foto © Topshop

Espadrille it up De iconische tijger van Kenzo op een zomerse espadrille: een match made in heaven. De kleurrijke espadrilles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, onder meer dit fuchsia exemplaar. Voor € 135,- te koop op de online shop van Kenzo.

Espadrille it up
De iconische tijger van Kenzo op een zomerse espadrille: een match made in heaven. De kleurrijke espadrilles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, onder meer dit fuchsia exemplaar. Voor € 135,- te koop op de online shop van Kenzo.
Foto © Kenzo

Espadrille it up En om in de tijgersfeer te blijven: dit paar van Pavement heeft de perfecte zomerse print. Say yes to this pair, te koop op Zalando voor € 41,95-.

Espadrille it up
En om in de tijgersfeer te blijven: dit paar van Pavement heeft de perfecte zomerse print. Say yes to this pair, te koop op Zalando voor € 41,95-.
Foto © Zalando

Espadrille it up Dit paar van designer brand Valentino is het sparen waard. In kaki groen kalfsleer met studs. Do we need to say more? Voor € 560,- is dit droompaar helemaal van jou.

Espadrille it up
Dit paar van designer brand Valentino is het sparen waard. In kaki groen kalfsleer met studs. Do we need to say more? Voor € 560,- is dit droompaar helemaal van jou.
Foto © Valentino

Espadrille it up Mag het iets meer zijn? Voeg wat kleur toe aan je outfit met dit paar van Aquazzura. De etnische, kleurrijke print gecombineerd met hoog oranje maakt je instant happy. De espadrilles kosten € 400,- en zijn te koop via Net-à-Porter.

Espadrille it up
Mag het iets meer zijn? Voeg wat kleur toe aan je outfit met dit paar van Aquazzura. De etnische, kleurrijke print gecombineerd met hoog oranje maakt je instant happy. De espadrilles kosten € 400,- en zijn te koop via Net-à-Porter.
Foto © Net-à-Porter

Espadrille it up

F Fashion

Espadrille it up!

Espadrille it up

F Fashion

0

Mijn favoriete summer shoes? Espadrilles!

Summer has finally reached my closet. Nu mijn favoriete beach kleding al on point is, is het tijd om eens serieus na te denken over summer shoes.

Naast sneakers vormen espadrilles mijn favoriete zomerpaar. In klassiek zwart of met een leuk printje, ze passen bij elke outfit en maken hem summer proof.

Nog inspiratie nodig? Wij lijsten je de leukste espadrilles op.

Geschreven door Hélène Maes
Trends
page loaded