Beauty  >  News
Dit zijn de summer faves van Nanja Nanja draagt een jeans van Uterqüe en een topje van Mango

Dit zijn de summer faves van Nanja
Nanja draagt een jeans van Uterqüe en een topje van Mango
Foto © Nanja Massy

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes Bite Away

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes
Bite Away
Foto © Nanja Massy

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes HydroPeptide Perfecting Body Lift

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes
HydroPeptide Perfecting Body Lift
Foto © Nanja Massy

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes HerpoTherm

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes
HerpoTherm
Foto © Nanja Massy

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes Picasol Sun & Insect Protection

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes
Picasol Sun & Insect Protection
Foto © Nanja Massy

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes RainPharma Foot Scrub

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes
RainPharma Foot Scrub
Foto © Nanja Massy

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes Weleda Arnica Sport Gel

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes
Weleda Arnica Sport Gel
Foto © Nanja Massy

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes

B Beauty

Wat zit er in mijn beauty bag, zomer essentials

Eerste hulp bij (zomerse) kwaaltjes

B Beauty

0
Geschreven door Nanja Massy
News

Het is volop zomer dus brengen we buiten meer tijd door en dat kan gepaard gaan met soms nogal vervelende accidenten. Ik som hier een aantal nieuwe, interessante producten op die je de zomer pijn- en schaamteloos kunnen helpen doorkomen.

Geen last meer van insectensteken en -beten met Bite Away

Met dit handige elektronische apparaat ben je in een mum van tijd die vervelende insectensteken en -beten de baas ! Het werkt direct en blijvend tegen jeuk, pijn en zwelling. Zet de Bite Away op de plaats van de steek en raak daarna kort de schakelaar aan. Je kan kiezen tussen 2 behandeltijden: die van 3 seconden, geschikt voor kinderen en voor mensen die gevoelig zijn, en die van 6 seconden, bestemd voor volwassenen.

Bye bye cellulite ! HydroPeptide Perfecting Body Lift

Perfecting Body Lift is ideaal om ons deze zomer op te focussen door de anti-cellulite werking.  Als we in bikini moeten paraderen is er niets vervelender dan cellulite aan te treffen. Deze serum geeft hele mooie resultaten en het is altijd wel leuk om een serum in de zomer te gebruiken door de lichte en koele textuur. De HydroPeptide Firming Moisturizer is een mooie aanvulling om de effecten nog te versterken.

Je nieuwe zomerliefde schaamteloos kussen met HerpoTherm

Heb je ook vaak last van een koortsblaas ? Probeer je je dan ook in allerlei bochten te wringen met een sjaal of je handen zodat niemand het ziet ? Gedaan met deze vervelende situaties dankzij deze HerpoTherm. Gebruik hem als je een koortsblaas voelt doorkomen (jeuk, branderigheid, spanning op de huid of pijn) om hem niet te laten doorbreken. De behandeling bestaat uit het toedienen van geconcentreerde warmte van 51 tot 52°C op de plaats van de herpesuitbraak.

Je kids kunnen veilig buiten spelen en rustig slapen - Picasol Sun & Insect Protection

Iets dat iedereen in huis zou moeten halen deze zomer, de dubbele bescherming tegen de zon én insecten geeft dubbel plezier ! Deze crème biedt een maximale bescherming tegen UVA/UVB -stralen, houdt doeltreffend wespen op afstand en werkt heel effectief tegen muggen, teken en vliegen. Dit alles zonder ongewenste neveneffecten. Er bestaat ook een aftersun formule van die de huid hydrateert en verzorgt na het zonnen en de insecten op afstand houdt. Online verkrijgbaar via http://www.picasol.eu/nl-be/picasol-anti-insect.

Weg met eelt en stinkende zomervoetjes - RainPharma Foot Scrub

Deze zuiverende en gladmakende voetenscrub heeft een pikzwarte kleur. Het bestaat uit zuiverende actieve kool, gladmakende scrubdeeltjes en cosmetische zuren. Tweemaal per week of dagelijks gebruiken in de douche tegen eelt en ongewenste geurtjes. Zo kan je schaamteloos je schoenen uittrekken bij je vrienden.

Directe verkoeling na het joggen met Weleda Arnica Sport Gel

Deze 100% natuurlijke sportverzorging is de eerste hulp bij gevoelige en stijve spieren. Het zorgt voor directe verkoeling, bevordert de doorbloeding en helpt bij het herstel van gevoelige spieren en de verzorging van blauwverkleuring van de huid. Geen uitvluchten meer dus deze zomer om je loopschoenen aan te trekken.

page loaded