Fashion  >  News

Edina & Patsy doen het weer

F Fashion

Edina & Patsy doen het weer

F Fashion

0

Na lang wachten, is de officiële trailer van Absolutely Fabulous eindelijk gereleased. Jeniffer Saunders en Joanna Lumley kruipen terug in de huid van het iconische duo Edina & Patsy!

De eerste trailer van de film kon je hier al bekijken, maar nu is de officiële trailer eindelijk vrijgegeven. PR-goeroe Edina en modejournalist Patsy raken verstrikt bij een incident op een high end modefeestje. Zij worden nadien als verantwoordelijke aangewezen voor de dood van Kate Moss

Gestalkt door hongerige paparazzi vluchten ze naar de Franse Riviera in de hoop er alles te kunnen vergeten. Naast de bekende personages uit de populaire Britse sitcom, zullen ook heel wat celebs als Kate Moss, Rebel Wilson, Cara Delevingne en Stella McCartney te zien zijn op het grote scherm. 


 

Naar goede gewoonte leven de 2 vriendinnen nog steeds glamoureus en luxueus, en natuurlijk niet te vergeten met steeds een sigaret en glas champagne in de hand. 

De film Absolutely Fabulous is gebaseerd op een van de meest populaire Britse reeksen aller tijden. De serie Absolutely Fabulous kende zijn debuut in 1992 en was nog tot 2005 te zien op de BBC. In Absolutely Fabulous wordt de fashion wereld op een ludieke manier een spiegel voorgehouden. Al heel snel groeide het verhaal van deze 2 vriendinnen uit tot een internationale hit. 

De film komt rond juli dit jaar in de zalen! Hier vind je alvast de trailer ter voorbereiding van de meest fashionable film van 2016. 


Enjoy, ladies

Geschreven door Camille Laurier
News
page loaded