Fashion  >  News

Eastpak zet jonge ondernemers in the spotlights
Foto © Eastpak

Eastpak zet jonge ondernemers in the spotlights Cedric Engels

Eastpak zet jonge ondernemers in the spotlights
Cedric Engels
Foto © Eastpak

Eastpak zet jonge ondernemers in the spotlights Martijn Joris

Eastpak zet jonge ondernemers in the spotlights
Martijn Joris
Foto © Eastpak

Eastpak zet jonge ondernemers in the spotlights Victor Luyckx

Eastpak zet jonge ondernemers in the spotlights
Victor Luyckx
Foto © Eastpak

Eastpak zet ondernemers in de spotlights

F Fashion

Eastpak zet ondernemers in de spotlights

F Fashion

0

De Eastpak Core Series Ambassadors Programma is een programma waar jonge en ambitieuze ondernemers in de kijker worden gezet.

Om ambitieuze, jonge ondernemers in de bloemetjes te zetten en ze een duwtje in de rug te geven, lanceert Eastpak zijn Core Series Ambassadors Programma in 8 Europese lidstaten.

Het programma is vernoemd naar het stijlvolle en nieuwste Core Series gamma van Eastpak dat bestaat uit stads- en reistassen. 24 Europese ondernemers maken deel uit van het programma die door middel van hun kennis en vaardigheden, een inspiratiebron zijn voor de nieuwe generatie ondernemers onder ons. 

Deze ondernemers komen uit verschillende windhoeken van Europe en werken in uiteenlopende sectoren in de stad. In België werkt Eastpak samen met deze 3 ondernemers:

  • Cedric Engels werd geboren met een passie voor muziek. Na zijn Master opleiding Audio Engineering & Music Production in Londen richtte hij Roundhouse op. Een bedrijf dat sound DNA's maakt voor merken, bedrijven en projecten. 
  • Martijn Joris is een van de 3 oprichters van Twikit, een 3D personalisatie voor merken en retailers. Wereldwijd is Twikit 1 van de pioneers die zich op 3D customisatie focust.
  • Kerk Gent is een ontmoetingsplek net buiten Gent, op een oud vervallen bedrijfsterrein. Samen met zijn business partners heeft Victor Luyckx de locatie een nieuwe functie gegeven, waar ze workshops organiseren, tentoonstellingen, feestjes geven en werkruimtes aanbieden aan jonge artiesten.

Eén van deze boys or girls zal de kans krijgen om 1 van de verschillende Core Series Ambassadors zijn/haar mentor te mogen noemen. Daarbovenop kunnen ze een cadeaupakket in de wacht slepen met de laatste producten op gebied van business technologie en natuurlijk ook de nieuwste Core Series producten

Check ook zeker eens al de andere ondernemers!

Geschreven door Delphine Casier
News
page loaded