Beauty  >  Skin care
Drink je mooi Een assortiment superherbs.

Drink je mooi
Een assortiment superherbs.
Foto © Wellandgood

Drink je mooi Hier een voorbeeld van een vers geschonken Pure Leaf icetea.

Drink je mooi
Hier een voorbeeld van een vers geschonken Pure Leaf icetea.
Foto © Pure Leaf

Drink je mooi Een selectie uit het HUM antioxidanten drinks gamma.

Drink je mooi
Een selectie uit het HUM antioxidanten drinks gamma.
Foto © HUM

Drink je mooi Het drankje dat in 2014 de Cosmopolitan Beauty Awards heeft gewonnen. Dat wil al iets zeggen niet waar?

Drink je mooi
Het drankje dat in 2014 de Cosmopolitan Beauty Awards heeft gewonnen. Dat wil al iets zeggen niet waar?
Foto © Fountain

Drink je mooi Slechts een tipje van de Rice Dream sluier. Welke smaak heeft jou voorkeur?

Drink je mooi
Slechts een tipje van de Rice Dream sluier. Welke smaak heeft jou voorkeur?
Foto © Rice Dream

Drink je mooi Alpro heeft heel veel verschillende smaken. Dit hier is de oat of haver smaak.

Drink je mooi
Alpro heeft heel veel verschillende smaken. Dit hier is de oat of haver smaak.
Foto © Alpro

Drink je mooi Dit brand is afkomstig uit de USA en is ook online verkrijgbaar in Europa.

Drink je mooi
Dit brand is afkomstig uit de USA en is ook online verkrijgbaar in Europa.
Foto © Can Can Nut Milk

Drink je mooi De nieuwe hype onder de melkvarianten: Ripple. 100% natuurlijk en gemaakt van bonen.

Drink je mooi
De nieuwe hype onder de melkvarianten: Ripple. 100% natuurlijk en gemaakt van bonen.
Foto © Ripple

Drink je mooi Moon Juice beauty dust. (€ 58,-)

Drink je mooi
Moon Juice beauty dust. (€ 58,-)
Foto © Moon Juice

Drink je mooi Inner beauty powder GLOW. (€ 61,-)

Drink je mooi
Inner beauty powder GLOW. (€ 61,-)
Foto © The beauty chef

Drink je mooi Organische bessenmix in poedervorm vol antioxidanten. (€ 28,-)

Drink je mooi
Organische bessenmix in poedervorm vol antioxidanten. (€ 28,-)
Foto © Neal's Yard Remedies

Drink je mooi

B Beauty

Drink je mooi

Drink je mooi

B Beauty

0

Vergeet eten als een konijn en niet meer mogen zondigen. Wat dacht je ervan om jezelf gezond en mooi te drinken? Nieuwe trend gespot: superfoods in drank!

Ijsthee

Ken je het programma nog "Je bent wat je eet" vervang dat maar door "Je bent wat je drinkt". Gedaan met crèmes smeren om je huid strakker te krijgen of te reinigen. Vanaf nu kan je heerlijke ice tea's en elixirs drinken om je zowel vanbinnen als vanbuiten gezond te voelen.

Mensen worden zich meer en meer bewust dat wat we drinken een groot effect heeft op ons systeem. Deze energy boosting drankjes bevatten bakken antioxidanten en voedingsstoffen. Verfrissende drinks als Fountain, HUM en Pure Leaf zorgen voor een natural glow, werken tegen acne en zuiveren het lichaam en huid vanbinnenuit. Ice tea's barstensvol vitaminen! Hoe makkelijk kan het zijn?

Notenmelk

Na alle slechte reclame rond zuivelproducten zijn we stilletjes aan opzoek gegaan naar een gezonde vervanger voor melk. Vanaf nu kiezen jij en ik voor 100% natuurlijke producten, zonder additieven en bepaalde ingrediënten die wel in normale zuivel zitten.

Melk van noten en bepaalde granen zoals haver zijn nu helemaal hip en worden voortdurend gebruikt bij merken als Alpro, Rice Dream en Can Can Nut Milk. In de supermakt of biowinkel heb je de dag van vandaag keuze uit amandel, walnoot, cashew, pistache en macademia noten. Er komen steeds meer smaken bij en ik weet nu al niet meer wat kiezen. Probeer ze allemaal en kies jouw favoriet!

Bonenmelk

Neen dit is geen notenmelk, maar wel melk gemaakt van bonen! Ja we gaan nog een stapje verder in de battle against de zuivelproducten. Het is wetenschappelijk bewezen dat de proteïnen in bonen ervoor zorgen dat je een vol gevoel hebt. Niet het opgeblazen gevoel, maar het verzadigde "ik heb mijn buikje vol gegeten"- gevoel.

Onderzoek heeft uitgewezen dat deze specifieke proteïnen je een gevuld gevoel geven tussen 2 maaltijden door. Zeg maar bye bye aan snacken tussendoor! Vervang die ongezonde chocoladedonut tussendoor door een fris glas Ripple en de kilo's vliegen eraf. Daarbij is het gewoonweg lekker. Ik heb mijn flessen al lang besteld. 

Superherbs

Ondertussen kennen we allemaal de superfoods. Ze smijten ze bijna letterlijk naar je kop. Als je op kantoor geen zakje superfoods bovenhaalt, maar een pak koekjes, kan je beter ergens anders gaan zitten. Ik zeg het maar voor je eigen veiligheid natuurlijk. Naast voedsel met superkrachten bestaan er nu ook kruiden en poeders met bovennatuurlijke krachten.

Het doet misschien denken aan een feëriek heksenbrouwsel, maar het werkt echt. Deze kruiden zijn namelijk ideaal in de strijd tegen stress. Deze zogenoemde 'adaptogens' zijn stoffen die zorgen dat ons lichaam op een gezonde manier reageert op stress en zich aanpast aan specifieke behoeften. Ik gok dat we vanaf deze zomer deze kruiden in onze smoothies zullen draaien, maar ook in vitaminen bij de apotheek en zelfs in onze dagelijkse beautyverzorging. 


Hopelijk komt dit hippe goedje snel over de oceaan heen gevlogen want ik heb dit nodig in mijn leven! REBBL is het 1ste merk dat heerlijke drankjes maakt waar deze adaptogens in zijn verwerkt. Stress op het werk, school, slecht geslapen of een vermoeide huid? Binnenkort drinken we onze problemen gewoon weg!

Geschreven door Jan Van Eldere
Skin care
page loaded