Fashion  >  News
#MODEinOOSTENDE

#MODEinOOSTENDE
Foto © Arne Deboosere

Dit was #MODEinOOSTENDE by Belmodo.tv

F Fashion

#MODEinOOSTENDE

Dit was #MODEinOOSTENDE by Belmodo.tv

F Fashion

0

Dit weekend was het weer zover: #MODEinOOSTENDE! Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015 trakteerde de Vlaamse badstad alle modeliefhebbers op een gezellig weekend shoppen vol drinks, food en goodiebags.

#MODEinOOSTENDE by Belmodo is al aan zijn 2e editie toe. Enkele Belmodolovers waren de gelukkige winnaars van een exclusief uitgestippeld parcours doorheen Oostende. 

De gidsen van deze special trip: bedenkers Dries & Yuri van Wasbar, polaroid woman Elizabeth Ouni en de enige echte Joy Anna Thielemans.

Ze namen de winnaars mee langs hun favoriete plekken in Oostende: van de gezelligste koffiebartot de leukste shops en alle hidden places in between. 

Een aantal bloggers kregen ook de kans om aan het parcours deel te nemen en genoten van een exclusieve lunch met Dries, Yuri, Joy en Ouni. 

Dries en Yuri

Dries en Yuri vlogen er al meteen helemaal in. Na een oppeppend tasje koffie aan het indrukwekkende Thermae Palace ging het duo samen met a bunch of crazy women het strand op. Een warme ochtendwandeling met de nodige strandfoto’s off course. 

De ogen uitkijken werd het bij de hippe designwinkel Design Oostende by Jansseune. Van exclusief uitgegeven lifestyle- en modeboeken van Assouline tot de leukste interieuritems vanHay: het is moeilijk om met lege handen de winkel te verlaten. 

Dries en Yuri gingen daarna watertanden bij de nieuwe wintercollectie van Brutus + Homme om vervolgens de meisjes mee te nemen naar Ferm,  een winkel om te onthouden als je naar Oostende gaat. Scandinavisch en minimalistisch: altijd een match made in heaven. Bij Ferm vind je labels zoals Ichi, Samsøe & Samsøe en Minimum.

Elizabeth Ouni

Een echte Oostendse als Ouni weet de tofste plekken wel te vinden. Een rustig middagje shoppen, gaat voor Ouni van start bij haar favoriete bar Copador. Daarna liet ze de winnaars kennismaken met haar unieke kledingstijl. 

Eerste stop: Vitrine Lulu Store, met Belgische toppers als Annemie Verbeke, Tim Van Steenbergenen Martin Margiela. 

Een shop die je ook zeker niet mag missen als je Oostende bezoekt: Pied De Poule. De winkel brengt een stijlvolle mix van internationale merken zoals Anine Bing, Etro, Zadig & Voltaire enGanni.

Haar unieke smaak trekt Ouni ook daar in haar liefde voor design. De Oostende designwinkelWhite Interiors verkoopt vintage deco items. 

Joy Anna

De joy in Joy Anna beleven, wat moet dat geven? Twee groepen enthousiaste meisjes die niet konden wachten om de tour te laten beginnen. De tour starten deed Joy met een koffietje bij De familie Jansen en een verfrissend drankje op de dijk bij Galerie Beausite.

De meisjes konden de nieuwe wintercollectie bewonderen in l'Oxygène. Een van onze favorieten: het fluffy bomberjacket van Patrizia Pepe en een hip papegaaienshirt. 

Een gezellige shop met de mooiste kleren, accessoires - brillen van het Belgische label Komono: check! - en schoenen: welcome to Lily. 

De Belmodo lovers hebben goed geshopt, Instagram werd overspoeld door #MODEinOOSTENDEen onze bloggers - Kim, Charlotte, Elif en Jonathan - hebben een heleboel inspiratie opgedaan voor hun volgende posts. Lees hier trouwens de favoriete Oostende outfit van Belgische blogster Emma Gelaude.

Geschreven door Diederik
News
page loaded