Beauty  >  Make-up
Dior Glowing Gardens collectie Het frisse oogschaduwpalet 5 Couleurs Glowing Gardens: 451 Rose Garden

Dior Glowing Gardens collectie
Het frisse oogschaduwpalet 5 Couleurs Glowing Gardens: 451 Rose Garden
Foto © Kim Nijs

Dior Glowing Gardens collectie Diorskin Nude Air Glowing Gardens: 001 Glowing Pink highlight poeder

Dior Glowing Gardens collectie
Diorskin Nude Air Glowing Gardens: 001 Glowing Pink highlight poeder
Foto © Kim Nijs

Dior Glowing Gardens collectie Diorskin Nude Air Glowing Gardens: 001 Glowing Pink highlight poeder met handige  Kabuki borstel

Dior Glowing Gardens collectie
Diorskin Nude Air Glowing Gardens: 001 Glowing Pink highlight poeder met handige Kabuki borstel
Foto © Kim Nijs

Dior Glowing Gardens collectie Rouge Dior: 417 Souffle Nude lippenstift

Dior Glowing Gardens collectie
Rouge Dior: 417 Souffle Nude lippenstift
Foto © Kim Nijs

Dior Glowing Gardens collectie Dior Vernis 301 Bleuette, 302 Garden en 491 Lilac: echte snoepkleurtjes

Dior Glowing Gardens collectie
Dior Vernis 301 Bleuette, 302 Garden en 491 Lilac: echte snoepkleurtjes
Foto © Kim Nijs

Dior Glowing Gardens collectie De Dior Addict It-Lash mascara in de 062 It-Platine kleur

Dior Glowing Gardens collectie
De Dior Addict It-Lash mascara in de 062 It-Platine kleur
Foto © Kim Nijs

Dior Glowing Gardens collectie

B Beauty

Dior Glowing Gardens collectie

Dior Glowing Gardens collectie

B Beauty

0
Geschreven door Nanja Massy
Make-up

Nu het buiten eindelijk voelbaar winter is, ga ik jullie alvast warm maken voor de nieuwe make-upcollectie van Dior, Glowing Gardens.

Het is een frisse collectie geworden die geïnspireerd is op de tuin uit de kindertijd van Christian Dior in Granville, Frankrijk. Denk aan frisse, pastelkleurige bloemen die er groeien overgoten door de Franse zon.

Wat de collectie extra speciaal maakt, zijn de prachtige bloemenprints op de highlights en het oogschaduwpalet. Ze zijn zo mooi dat je ze bijna niet durft te gebruiken. 1 van mijn favorieten uit de collectie is de Diorskin Nude Air Glowing Gardens: 001 Glowing Pink highlight poeder, in een koele champagne kleur met een vleugje roze. Het is een hele mooie kleur voor de wat lichtere huid, maar kan zeker ook voor een donkere huid. Je gebruikt het poeder als plaatselijke highlighter op bijvoorbeeld je jukbeen, aan je ooghoek en onder je wenkbrauwbeentje.

Je zou ze eventueel in een dun laagje over je hele gezicht kunnen aanbrengen, maar dat zorgt voor net iets teveel glans denk ik… Het poeder is dus erg glanzend maar zo hoort een goede highlighter ook te zijn! Bij het poeder krijg je een kleine witte Kabuki borstel waarmee je het product perfect kan aanbrengen op het gelaat. 

Op de ogen gebruikte ik het frisse oogschaduwpalet 5 Couleurs Glowing Gardens: 451 Rose Garden, een palet in de kleuren van de bloementuin, boterbloemgele en grasgroene kleuren aangevuld met mooie tauptinten. Het is eens iets anders!

De gele en groene kleuren lijken wat gewaagd maar ze zijn heel draagbaar door hun transparante pigment. De kleuren op de huid komen overeen met de kleuren zoals je ze ziet in het palet. Ze hebben een prima pigmentatie en geven een satijnen finish op de ogen.

Tip: Wil je graag all the way gaan? Gebruik de gele kleur als highlighter in je ooghoek en onder je wenkbrauwbeentje.

Ik werk de oogmake-up af met de Dior Addict It-Lash mascara in de 062 It-Platine kleur.

Heel uitzonderlijk om zo een lichte kleur van mascara te gebruiken. Het resultaat is verrassend waardoor de kleur van je ogen nog meer benadrukt wordt. En het leuke van al is dat het heel mooi past bij elke oogkleur!

Op de lippen draag ik de pigmentrijke en levendige kleur Rouge Dior: 417 Souffle Nude. Deze zacht roze/nude kleur is perfect in combinatie met de pasteltinten op de oogleden. 

De nagellakken van Dior maken me altijd vrolijk. Zeker deze snoepkleurtjes in Dior Vernis 301 Bleuette, 302 Garden en 491 Lilac.

Ze dekken mooi in 2 laagjes en drogen snel. Zonder topcoat blijven ze makkelijk 3 tot 4 dagen mooi zitten. Ik bewaar ze nog even voor als de 1e lentezon begint te schijnen.
Spreekt deze collectie je ook aan? Ga dan zeker een kijkje nemen bij jouw parfumerie voor deze frisse Dior lentecollectie‚ Glowing Gardens.

WEARING 

page loaded