Fashion  >  News
De Zavel

De Zavel
Foto © Ludovic Lunetier

De Zavel

De Zavel
Foto © Ludovic Lunetier

De Zavel

De Zavel
Foto © Ludovic Lunetier

De Zavel

De Zavel
Foto © Ludovic Lunetier

De Zavel

De Zavel
Foto © Ludovic Lunetier

De Zavel

F Fashion

De Zavel

De Zavel

F Fashion

0
Geschreven door Ludovic Lunetier
News

Mijn boutique-atelier is sinds 6 maanden open, aan de Zavel in hartje van de vijfhoek.

De Zavel is bekend voor zijn galerijen, chocolatiers, antiquairs, tribal art, veiling huizen, geraffineerde keuken, ... Vanaf de komende maanden zal ik een beetje meer tijd spenderen voor deze prachtige buurt. Ik zal er namelijk mee zetelen in het comité van de winkeliers.

Het is voor mij belangrijk om goede relaties te creëren met de winkeliers die er soms al meer dan 40 jaar bestaan. Jonger imago brengen van de wijk, peps in de evenementen brengen, ... De Zavel telt meer dan 200 winkels, een unieke sfeer, toerist friendly en ook elke zaterdag en zondag is er de antiekmarkt.

Ik heb heel veel geluk gehad met mijn winkel. Drie verdiepingen en een zeer mooi eclectisch gebouw met een gebombeerde vitrine. In de kelder heb ik mijn atelier waar ik al mijn brillen maak. Wit met veel licht en vanuit de straat kan je zien wat ik daar beneden doe.

Op het gelijkvloers vind je de winkel zelf met de buitenhuis merken. Brillen van kleinere fabrikanten, gevonden op de grootste beurzen (Parijs en Milaan) merken zoals de Japanse Matsunaga, Masahiromaruyama en Eyevan 7285, Franse Naoned, de Duitse Reiz, de Italiaanse Tavat, ...

En boven op het eerste verdiep is mijn salon. Een ruimte waar ik mijn klanten verwelkom die maatwerk bestellen. Sober, modern en privé. Een plaats waar mijn klant zich goed voelt. Glaasje cava of whisky? Alles kan, alles mag.

Soms nodig ik ook jonge designers uit, die private sales houden. Dit zijn onder andere de Brusselse designers die gekomen zijn:

AKIN TO (Dameskleren),
Wear a story (Dameskleren),
Orane - Enora (Dames schoenen),
Sacs Virginie Cardon de Lichtbuer (Tassen),
Marie Van Gils - Belgian Lingerie-  (Lingerie),
Tamara Greindl - Bijoux & accessoires  (Juwelen),
Valentine Witmeur Lab ( (High Quality Knitwear)
Naguy Kashane (Juwelen),
IB&B / Isabelle Bourne (Tassen),
Tirez vous les filles (Dameskleren).

Voor mij is het belangerijk om kansen te geven aan jonge ontwerpers, mensen die durven ondernemen. Ik besef heel goed dat mensen in mij geloofden en dat het dankzij hen dat ik hier sta. Het minste dat ik kan doen, is dezelfde kans geven aan anderen.

page loaded