Beauty  >  Make-up
De perfecte rode lip

De perfecte rode lip
Foto © Society 6

De perfecte rode lip Deze Yves Saint Laurent le orange lippenstift is de favo lipstick van the coolest Kardashian, Kourtney! Loop dus snel naar je plaatselijke beauty shop en haal deze in huis voor € 26,98-.

De perfecte rode lip
Deze Yves Saint Laurent le orange lippenstift is de favo lipstick van the coolest Kardashian, Kourtney! Loop dus snel naar je plaatselijke beauty shop en haal deze in huis voor € 26,98-.
Foto © Yves Saint Laurent

De perfecte rode lip Luxembourg is hot en dan hebben we het niet over de stad zelf, maar over deze lip pencil van Nars. Deze stick heeft een zeer intense kleur en is handig om je lippen mooi mee af te lijnen.If that isn't hot, dan weet ik het ook niet meer! Je kan deze kopen voor € 19,50-.

De perfecte rode lip
Luxembourg is hot en dan hebben we het niet over de stad zelf, maar over deze lip pencil van Nars. Deze stick heeft een zeer intense kleur en is handig om je lippen mooi mee af te lijnen.If that isn't hot, dan weet ik het ook niet meer! Je kan deze kopen voor € 19,50-.
Foto © Nars Official

De perfecte rode lip  BELMODO Beauty  Deze chubby stick van Clinique is een go for all of those met droge lippen. De stift is de perfecte combinatie tussen vochtinbrengende lippenbalsem en dekkende lipstick. Qua prijs hoef je niet te klagen want deze sticks gaan voor € 21,30-.

De perfecte rode lip BELMODO Beauty
Deze chubby stick van Clinique is een go for all of those met droge lippen. De stift is de perfecte combinatie tussen vochtinbrengende lippenbalsem en dekkende lipstick. Qua prijs hoef je niet te klagen want deze sticks gaan voor € 21,30-.
Foto © Clinique Official

De perfecte rode lip My all time favorite is deze Mineralize Rich, So good lipstick van M.A.C. Deze heeft een intense rode kleur en geeft je lippen die extra sexy touch zonder ze te doen uitdrogen. Je kan deze vinden in alle M.A.C shops voor € 23,50-.

De perfecte rode lip
My all time favorite is deze Mineralize Rich, So good lipstick van M.A.C. Deze heeft een intense rode kleur en geeft je lippen die extra sexy touch zonder ze te doen uitdrogen. Je kan deze vinden in alle M.A.C shops voor € 23,50-.
Foto © M.A.C

De perfecte rode lip Laat je lippen stralen met een iets luxueuzere lippenstift zoals deze Crimson Noir van Tom Ford voor € 38,98-. Deze lipstick heeft een berry red color wat helemaal hot is komende winter.

De perfecte rode lip
Laat je lippen stralen met een iets luxueuzere lippenstift zoals deze Crimson Noir van Tom Ford voor € 38,98-. Deze lipstick heeft een berry red color wat helemaal hot is komende winter.
Foto © Tom Ford

De perfecte rode lip

B Beauty

De perfecte rode lip

De perfecte rode lip

B Beauty

0

We zijn het er allemaal over eens, you can never have too many lipsticks!

We zijn het er allemaal over eens, you can never have too many lipsticks! Wat er dan ook zeker niet in je verzameling mag ontbreken is the perfect red color: perfect om een goede eerste indruk te maken op de first day of school. Hier zijn onze 5 favorieten voor een onweerstaanbare rode lip.

Geschreven door Delphine Casier
Make-up
page loaded