Beauty  >  News
Jo Malone - € 330,00 Verschillende luxueuze miniparfums en kleine bodylotions in een statig rijhuis. Perfect om te layeren! O.a. verkrijgbaar bij Senteurs d’ailleurs.

Jo Malone - € 330,00
Verschillende luxueuze miniparfums en kleine bodylotions in een statig rijhuis. Perfect om te layeren! O.a. verkrijgbaar bij Senteurs d’ailleurs.
Foto © Senteurs d'ailleurs

The Body Shop 24 Happy Days Premium Advent Calendar Van skincare tot lichaamsverzorging en make-up: de adventskalender van The Body Shop is allround.

The Body Shop 24 Happy Days Premium Advent Calendar
Van skincare tot lichaamsverzorging en make-up: de adventskalender van The Body Shop is allround.
Foto © The Body Shop

Diptyque - € 300,- 7 eau de toilettes, de bad- & lichaamsolie, een bodybutter en 16 minikaarsjes. Kerstmis is niet voor niets een lichtfeest.

Diptyque - € 300,-
7 eau de toilettes, de bad- & lichaamsolie, een bodybutter en 16 minikaarsjes. Kerstmis is niet voor niets een lichtfeest.
Foto © Diptyque

Babor 24 ampules met de beste huidverzorging zorgen voor een glowing X-mas.

Babor
24 ampules met de beste huidverzorging zorgen voor een glowing X-mas.
Foto © Babor

Ciaté Mini Mani Month - € 70,-.  17 kleine nagellakjes, 3 nail treatments, 2 topcoats en een nagelvijltje. Ciaté has got your nails covered. Letterlijk. - O.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Ciaté Mini Mani Month - € 70,-.
17 kleine nagellakjes, 3 nail treatments, 2 topcoats en een nagelvijltje. Ciaté has got your nails covered. Letterlijk. - O.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL.
Foto © Ciaté

Susanne Kaufmann - € 85,- 24 vakjes met de organic treats van Susanne Kaufmann. Van bodycrème tot badolie, van haarverzorgingsproducten tot verschillende soorten thee.

Susanne Kaufmann - € 85,-
24 vakjes met de organic treats van Susanne Kaufmann. Van bodycrème tot badolie, van haarverzorgingsproducten tot verschillende soorten thee.
Foto © Susanne Kaufmann

Kérastase - € 150,-. Met de verschillende haarverzorgingsproducten van Kérastase vier je de feestdagen alvast met glanzende lokken.

Kérastase - € 150,-.
Met de verschillende haarverzorgingsproducten van Kérastase vier je de feestdagen alvast met glanzende lokken.
Foto © Kérastase

Jo Malone - € 330,- Verschillende luxueuze miniparfums en kleine bodylotions in een statig rijhuis. Perfect om te layeren! O.a. verkrijgbaar bij Senteurs d’ailleurs.

Jo Malone - € 330,-
Verschillende luxueuze miniparfums en kleine bodylotions in een statig rijhuis. Perfect om te layeren! O.a. verkrijgbaar bij Senteurs d’ailleurs.
Foto © Senteurs d'ailleurs

L’Occitane - € 39,- L’Occitane-skincareproducten in miniversie en andere leuke goodies als stickers, een nagelvijltje en koekjesvormpjes.

L’Occitane - € 39,-
L’Occitane-skincareproducten in miniversie en andere leuke goodies als stickers, een nagelvijltje en koekjesvormpjes.
Foto © L'Occitane

Liberty Beauty Advent Calendar 2015 - € 210,- De koningin der adventskalenders vol bestsellers van topmerken als Kiehls, REN, Diptyque, Byredo, Escentric Molecules, Eve Lom, ...

Liberty Beauty Advent Calendar 2015 - € 210,-
De koningin der adventskalenders vol bestsellers van topmerken als Kiehls, REN, Diptyque, Byredo, Escentric Molecules, Eve Lom, ...
Foto © Liberty of London

De mooiste adventskalenders van 2015

B Beauty

De mooiste adventskalenders van het seizoen

De mooiste adventskalenders van 2015

B Beauty

0

Advent is dromen dat Jezus zal komen, maar ook een uitstekende gelegenheid om je beautykast aan te vullen met een prachtige adventskalender.

Advent stond vroeger synoniem voor een wekelijkse mis op school en een geurige adventskrans waarvan ik elke week een nieuw kaarsje mocht aansteken. Maar als kind keek ik stiekem toch vooral uit naar de jaarlijkse adventskalender (lees: elke dag een chocolaatje na het eten, feest!).

Gelukkig hoef je al lang geen kind meer te zijn om elke dag verwachtingsvol het luikje van een adventskalender te openen, en het hoeven al helemaal geen chocolaatjes meer te zijn. Of je nu verslaafd bent aan huidverzorging, make-up, nagellak of haarproducten, er is voor elke beautylover wel wat wils. Dit zijn de mooiste adventskalenders van het seizoen.

Geschreven door Kora-Lee Lust
News
page loaded