Fashion  >  News
Bar Stan in Leuven Voor een gezellige babbel moet je bij Bar Stan zijn.

Bar Stan in Leuven
Voor een gezellige babbel moet je bij Bar Stan zijn.
Foto © Bar Stan

The Cube Trendy Hostel in het hartje van Leuven

The Cube
Trendy Hostel in het hartje van Leuven
Foto © The Cube

Body Centrum

Body Centrum
Foto © Lukaorluca

Grand Café De Hoorn

Grand Café De Hoorn
Foto © Grand Café De Hoorn

ZIN

ZIN
Foto © ZIN

Barbóék

Barbóék
Foto © Lukaorluca

LIV

LIV
Foto © LIV

M-Museum

M-Museum
Foto © M-Museum

Bar Stan in Leuven Kunstenaars krijgen bij Bar Stan de kans om hun collecties te laten zien.

Bar Stan in Leuven
Kunstenaars krijgen bij Bar Stan de kans om hun collecties te laten zien.
Foto © Bar Stan

Donki

Donki
Foto © Donki

De Belmodo festivalroute in Leuven

F Fashion

Bar Stan Leuven

De Belmodo festivalroute in Leuven

F Fashion

0

Leuven gaat deze zomer op Groot Verlof. Het is het ideale moment om de festivalstad wat beter te leren kennen. En hoe beter dan met onze festivalroute?

Je vindt de festivalroute trouwens ook terug op onze Belmodo Hotspot App, die je veel gemakkelijker bij de hand hebt. Je vindt er ook Belmodo Blogger Nanja Massy haar favoriete plekken terug.


Cube Hostel

Slaap lekker uit in het wondermooie Cube Hostel. Het ligt op een perfecte wandelafstand van het centrum van Leuven. Geniet er van het mooie interieur, die een perfecte mix van vintage en modern is. 

Body Centrum

Start je drukke dag door je lekker te laten verwennen bij Body Centrum. Je kan er langsgaan voor een lichaams- of gelaatsverzorging, maar ook voor voedingsadvies. Hier begint je dag echt met een glimlach. 

Grand Café De Hoorn

Na al dat gezond zijn, heb je wel een aperitief verdiend. Bij Grand Café De Hoorn krijg je de beste Stella van Leuven en omstreken. 

ZIN

Ga daarna even langs bij ZIN om een nieuwe stijlvolle outfit aan te schaffen. Je vindt hier sterke Belgische ontwerpers zoals Ann Demeulemeester en Annemie Verbeke. 

Barbóék

Kom tot rust met een heerlijke kop koffie bij Barbóék. Barbóék combineert het beste van twee werelden: koffie en boeken! Als je hier een boek ziet waarin je wel verder zou willen lezen, dan kan je het gewoon kopen. 

LIV

Als Scandinavische mode je favoriet is, dan ben jij bij LIV aan het juiste adres. Je vindt er niet alleen mooie Scandinavische en Franse merken, maar ook leuke deco en interieurpieces.

M Museum

Ook bij het M Museum ben je even weg van alle drukte. Je kan er je kinderen laten spelen in het kinderatelier, terwijl je zelf iets fris drinkt en daarna kunnen jullie samen een van de vele tentoonstellingen bezoeken.

Bar Stan

Ga een hapje eten bij Bar Stan en kies misschien eens voor de leuke picknickoptie. Je krijgt er een mand vol lekkers en een dekentje om samen met je gezin of geliefde te genieten van het zonnetje.

Donki

Als je meer van de Mexicaanse vibe houdt, dan ben je bij Donki aan het juiste adres. Je smult hier van hun heerlijk taco's en burrito's, maar ook van zuiders geïnspireerde slaatjes en tortilla's.

Leuven heeft nog zoveel meer te bieden deze zomer. Je ontdekt het in onze Belmodo Hotspot App.

Geschreven door Laura De Smet
News
page loaded