Fashion  >  News
 Door een show te filmen kan je de grappigste GIF's maken


Door een show te filmen kan je de grappigste GIF's maken
Foto © Castle33

De 20 grappigste fashion GIF’s

F Fashion

De 20 grappigste fashion GIF’s

F Fashion

0

Vergeet emoji's, GIF's zijn de nieuwste manier om met elkaar te communiceren. Belmodo koos de grappigste voor je uit. Die buikpijn van het lachen, krijg je er zomaar bij.

Iedereen kent Tyra Banks met haar te gekke impressies en zotte uitspraken. Ze zette begrippen als 'smize' en 'fierce' op de kaart en wel hierdoor:

via GIPHY


via GIPHY


Het moment dat Nicki Minaj, Miley Cyrus wereldwijd live op tv uitmaakte voor B*tch laat zien dat Nicki niet met zich laat sollen. We’ll remind this forever.

via GIPHY


Rupaul laat je met Rupaul’s Drag Race in je broek doen van het lachen. Heb je ooit al eens een man met een pruik op en een jurk aan zich zien doodlachen? Here you go!

via GIPHY


Deze oogrol tover jij op je gezicht wanneer iemand vraagt waar jij je coole outfit gekocht hebt en uit jaloezie stiekem dezelfde gaat halen.  

via GIPHY


Ben je het grondig beu dat die meiden die zich beter voelen een grote mond tegen je opzetten maar zich niet kunnen aankleden of opmaken?

via GIPHY


Wanneer de jurk waar je al weken voor spaart, uitverkocht is. Je leven is voorbij.

via GIPHY


Wij hebben alvast buikpijn van het lachen bij het zien van deze runway fails. Er is niets grappiger dan modellen die voor een volle zaal op hun gezicht gaan. Of wanneer ze hun voeten omslaan, in het water vallen, of zelfs als het podium instort. 

via GIPHY


via GIPHY


via GIPHY


Oh my god. Je opent je Facebook en ziet dat Beyoncé net haar nieuwe wereldtournee heeft aangekondigt net na het uitbrengen van haar nieuwste single. Dit is de mooiste dag van je leven!

via GIPHY


The Devil Wears Prada is een legende in de mode-industrie. Jij bent de fashion queen en je hebt echt geen tijd om te praten met iemand beneden jouw standards.

via GIPHY


Oké, je mag jezelf sexy kleden, maar hoeft dat kleedje werkelijk zo kort te zijn zo dat wij je achterwerk kunnen zien?

via GIPHY


Elke fashionista heeft al wel eens in haar gang catwalk pasjes geoefend. Dit loopt jammer genoeg niet altijd goed af.

via GIPHY


Wanneer je een uniek koopje vindt tijdens het 1e soldenweekend maar pas aan de kassa merkt dat je niet kan betalen omdat je al te veel geshopt hebt. Oops!

via GIPHY


Madonna, The Queen of Pop is al gevallen voor de charmes van vele toyboys maar dit maal viel ze voor een overvolle concertzaal.

via GIPHY


Zelfs Kim Kardashian wordt moe van zichzelf. Het leven is zo hard wanneer je rijk en beroemd bent, toch?

via GIPHY


Wanneer je al 5 keer niet hebt gereageerd op een Facebook-bericht van je vriendin omdat het je echt niet meer interesseert en ze je uiteindelijk smsjes gaat sturen. Ze is niet van plan om het op te geven.

via GIPHY


Oh, je bent boos op mij? Sorry dat ik meer kleren en stijl heb dan jou?

via GIPHY


Zelfs Queen B kan wel eens last krijgen van haarproblemen.

via GIPHY


Geschreven door Stef Poortmans
News
page loaded