Fashion  >  News
Comfortfood voor tijdens de examens

Comfortfood voor tijdens de examens
Foto © Canvas

Gezond eten op festivals Haute dog bij Würst

Gezond eten op festivals
Haute dog bij Würst
Foto © Würst

Comfortfood voor tijdens de examens Pasta bij Basic Italian

Comfortfood voor tijdens de examens
Pasta bij Basic Italian
Foto © Yelp

Balls & Glory Balls & Glory Antwerpen

Balls & Glory
Balls & Glory Antwerpen
Foto © Balls & Glory

Comfortfood voor tijdens de examens

F Fashion

Comfortfood voor tijdens de examens

Comfortfood voor tijdens de examens

F Fashion

0

Nog heel even en die vervelende examenperiode is weer voorbij. De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar deze adresjes toveren sowieso een glimlach op je gezicht.

Eind juni: veel studenten worstelen met hun laatste examens; anderen zijn er al vanaf en feesten erop los. Tot welke groep je ook behoort, comfortfood gaat er altijd in, toch? Bij de volgende adresjes kan je je eens goed laten gaan. Geen tijd om gezellig te tafelen? Geen probleem want takeaway is er ook mogelijk.

Paul’s Boutique

🌺 🍔 🌵 All in your hands #delicious #burger #smakelijk #boutique #allinyourhands #paulsboutiqueantwerp

A photo posted by Paul's Boutique Antwerpen (@paulsboutiqueantwerpen) on


Nee hoor, hiermee bedoelen we niet het Engelse handtassenlabel. Paul’s Boutique is namelijk ook de naam van een hippe hamburgerketen, met vestigingen in Gent, KortrijkAntwerpen en Ieper. De hamburgers worden er geserveerd tussen heerlijke bruine broodjes of ciabatta’s en voor de vegetariërs is er een uitgebreid aanbod aan veggieburgers.

Würst

Bij Würst, de hotdogzaak van Jeroen Meus, wordt er geen alledaagse hotdog, maar een ‘haute dog’ geserveerd, een meer verfijnde, pure versie van de klassieker. Op dit moment zijn er al 9 verschillende haute dogs te verkrijgen. Würst had zijn eerste vestiging in Leuven, maar opende nog maar net een tweede vestiging in Gent en een pop-up in Hasselt (open tot het einde van deze zomer).

Lucy Chang


Meer zin in iets Oosters? Bij Lucy Chang vind je de lekkerste Aziatische gerechten: curry’s, wokgerechten, salades, noodlesoep en allerlei bijgerechten zoals spring rolls, kippensatés en dim sum. Lucy Chang is gevestigd in Gent, Antwerpen, Brasschaat en Knokke.

Basic Italian

Voor een ruim aanbod aan verschillende pasta’s moet je bij Basic Italian zijn. Je kan er zelf je pasta samenstellen op basis van de saus en toppings. De pasta wordt geserveerd in een potje van piepschuim, waardoor hij langer warm blijft bij takeaway. Basic Italian vind je onder andere in Antwerpen, Leuven, Gent en Mechelen. Tested & approved by the Belmodoredactie!

Balls & Glory

Bij Balls & Glory kan je de gevulde gehaktballen van tv-chef Wim Ballieu proeven en die zijn echt de moeite waard! Voor takeaway kan je kiezen uit meer dan 10 verschillende smaken om thuis op te warmen. Als je ter plaatse eet heb je de keuze uit 4 smaken, elk geserveerd met een puree of salade. Balls & Glory is gevestigd in Gent, Brussel, Leuven en Antwerpen.

Uiteraard kan je ook altijd langsgaan bij de plaatselijke frituur, it’s up to you!

Geschreven door Babs Gabriel
News
page loaded