Beauty  >  Make-up
Beautytrend gespot: Artis brushes Gold Collection

Beautytrend gespot: Artis brushes
Gold Collection
Foto © Artis

Beautytrend gespot: Artis brushes

B Beauty

Gold Collection

Beautytrend gespot: Artis brushes

B Beauty

0

De beautywereld komt op de proppen met een nieuw merk voor je make-uptasje. Iets prijziger dan het gemiddelde beauty label, maar zo praktisch: de Artis Brushes.

Nu je eindelijk die Beautyblender in je tas hebt zitten, hebben de make-upgoeroes alweer iets nieuws bedacht. De Artis Brushes zijn innovatieve make-upkwasten met een speciale vorm. Ze zien eruit als haarborstels waarvan de haartjes heel dicht bij elkaar staan.

De kracht van Artis Brushes is dat ze het maximale halen uit een minimum aan product. Dit komt door het zogenaamde Cosmefibre dat Artis zelf ontwierp. Ze maken niet langer gebruik van dierenhaar in hun kwasten, maar gebruiken vezels met een conisch of kegelvormig uiteinde waardoor de make-up egaler aangebracht kan worden. Daarbij komt ook nog eens dat er ongeveer 3 tot 10 keer meer individuele vezels gebruikt worden dan bij gewone borstels. Heel belangrijk is ook dat de borstels zacht zijn voor de huid, waardoor rimpelvorming voorkomen wordt.

London Calling @harrods 🇬🇧#ArtisBrush

A photo posted by Artis Brush (@artisbrush) on


Door de dichtheid van de haartjes wordt make-up goed opgenomen zonder er helemaal in weg te zinken. Iedereen die ooit al zijn borstels uitspoelde, schrok zich sowieso al een ongeluk door de hoeveelheid make-up die nog vrijkomt. Dat is jammer, alles wat in je borstel blijft zitten kan je namelijk niet gebruiken en is puur verlies. Artis Brushes kosten dan wel heel veel – we moeten er nog net geen nier voor verkopen - maar die kostprijs wordt gecompenseerd doordat je minder product moet aankopen.

Just a kiss of shimmer to illuminate a sexy eye ✨ @paox33 #ArtisBrush

A photo posted by Artis Brush (@artisbrush) on


Wat ook zo fijn is aan deze collectie, is de veelzijdigheid en de soorten borstels die Artis aanbiedt. De grote varianten zijn perfect om product all over the face aan te brengen, terwijl je ook mini’s hebt waarmee je bijvoorbeeld lippenstift en oogschaduw kunt aanbrengen. De middenmaat is perfect om te highlighten, contouren enzovoort.

Adding some color to my evening ❤️ #ArtisBrush

A photo posted by Artis Brush (@artisbrush) on


Zoals ik hierboven al zei, zijn de kosten voor de Artis Brushes niet niks. Een set van 10 gewone brushes kost $ 355, zo'n slordige € 316,00. Het is voordeliger om een volledige set te kopen, aangezien je per borstel apart heel wat meer betaalt. De prijzen schommelen per stuk rond de $ 50, wat alweer een pak meer is dan wanneer je ze per set aankoopt.

Clean, bright, and polished for #September ✨ #ArtisBrush

A photo posted by Artis Brush (@artisbrush) on


Intussen doen ook al heel wat dupes de ronde. Sommigen doen het helemaal niet zo slecht, maar zijn volgens reviews nog niets vergeleken met de echte borstels van Artis. Check zeker de review van YouTuber Tati Glamlifeguru en beslis zelf.


Geschreven door Laura De Smet
Make-up
page loaded