Beauty  >  News
Stiekeme make-up voor mannen Make-up voor mannen

Stiekeme make-up voor mannen
Make-up voor mannen
Foto © Evolution Man

Beautyproducten Mannen vs. Vrouwen: 1-0 Nivea Men Post Shave Balm Sensitive

Beautyproducten Mannen vs. Vrouwen: 1-0
Nivea Men Post Shave Balm Sensitive
Foto © cassandramyee.

Beautyproducten Mannen vs. Vrouwen: 1-0 Signal White Now Men

Beautyproducten Mannen vs. Vrouwen: 1-0
Signal White Now Men
Foto © batllegroup.

Beautyproducten Mannen vs. Vrouwen: 1-0 Dove Men + Care Deodorant Clean Comfort

Beautyproducten Mannen vs. Vrouwen: 1-0
Dove Men + Care Deodorant Clean Comfort
Foto © Walmart

Beautyproducten mannen vs. vrouwen: 1-0

B Beauty

Stiekeme make-up voor mannen

Beautyproducten mannen vs. vrouwen: 1-0

B Beauty

0

Sommige beautyproducten voor mannen zijn beter dan de beautyproducten voor vrouwen, of kunnen gebruikt worden als alternatief voor een vrouwenproduct. Take a look …

Inderdaad, je leest het goed. Beautyproducten kan je als vrouw eigenlijk ook in de mannenafdeling kopen. Mannelijke verzorgingsproducten zijn meestal vriendelijker voor de huid en vaak ook nog eens goedkoper dan hun vrouwelijke tegenhangers.

Nivea Men Post Shave Balm Sensitive

De Nederlandse Nikkie van Nikkie Tutorials ontdekte per toeval dat de Nivea Men Post Shave Balm Sensitive perfect gebruikt kan worden als primer. Het product bevat een hoge dosis glycerine, waardoor je make-up de hele dag perfect blijft zitten! Het klinkt misschien vreemd om aftershave te gebruiken als primer, maar er zijn al heel wat beauty-goeroe’s die bevestigen dat het echt werkt!

Signal White Now Men

Signal bracht een tijdje geleden de allereerste tandpasta voor mannen uit, omdat mannen over het algemeen gelere tanden hebben dan vrouwen. De White Now Men tandpasta bezit een grotere hoeveelheid Blue-light technologie, die je tanden optisch witter maakt, en smaakt sterker naar menthol. Met dit ‘mannenproduct’ krijg je dus nog wittere tanden en een nog frissere adem.

Dove Men + Care Deodorant Clean Comfort

Ook wat deodorant betreft ben je soms beter af met een mannenproduct. Mannendeodorants bevatten vaak een hoger percentage van de actieve ingrediënten dan vrouwendeodorants. Dat geldt ook voor de Dove Men + Care Deodorant Clean Comfort, die trouwens ook beschikbaar is in ongeparfumeerde variant, zodat je niet de hele dag moet rondlopen met een mannengeur.

Neem de volgende keer als je gaat winkelen dus zeker ook eens een kijkje in de mannenafdeling! Wie weet wat voor schatten je er ontdekt …

Geschreven door Babs Gabriel
News
page loaded