Beauty  >  Fragrances
Beauty Travel Inspiration: Griekenland

Beauty Travel Inspiration: Griekenland
Foto © Tuula Vintage

Vijgen Sappige zongerijpte vijgen zijn een echte lekkernij, maar de zoete geur van vijgenbomen en zeelucht is ook synoniem voor instant vakantiegevoel.

Vijgen
Sappige zongerijpte vijgen zijn een echte lekkernij, maar de zoete geur van vijgenbomen en zeelucht is ook synoniem voor instant vakantiegevoel.
Foto © Foodffs

Diptyque Philosykos Les Voyages Travel Edition (€ 50/30 ml) Een reis naar Griekenland was de inspiratie voor Diptyques iconische vijgenparfum Philosykos. De zonnige, romig-groene vijgengeur komt deze zomer speciaal in een reisformaatje dat probleemloos meekan in je handbagage.

Diptyque Philosykos Les Voyages Travel Edition (€ 50/30 ml)
Een reis naar Griekenland was de inspiratie voor Diptyques iconische vijgenparfum Philosykos. De zonnige, romig-groene vijgengeur komt deze zomer speciaal in een reisformaatje dat probleemloos meekan in je handbagage.
Foto © Diptyque

Marmer De typische maagdelijk witte Griekse beelden, zoals deze kariatiden, waren in de oudheid eigenlijk beschilderd in alle kleuren van de regenboog!

Marmer
De typische maagdelijk witte Griekse beelden, zoals deze kariatiden, waren in de oudheid eigenlijk beschilderd in alle kleuren van de regenboog!
Foto © Viking Blood

Urban Outfitters Marmeren zeepschaaltje (€13) Je badkamer ziet er meteen een pak stijlvoller uit met wat marmeren accessoires als dit chique zeepschaaltje.

Urban Outfitters Marmeren zeepschaaltje (€13)
Je badkamer ziet er meteen een pak stijlvoller uit met wat marmeren accessoires als dit chique zeepschaaltje.
Foto © Urban Outfitters

Griekse yoghurt Griekse yoghurt met honing is niet enkel een zalig ontbijtje, het is ook een prima gezichtsmasker. Melkzuur gaat extreem zacht exfoliëren, terwijl de vetten in de yogurt ook voeden en zorgen voor een streelzacht velletje.

Griekse yoghurt
Griekse yoghurt met honing is niet enkel een zalig ontbijtje, het is ook een prima gezichtsmasker. Melkzuur gaat extreem zacht exfoliëren, terwijl de vetten in de yogurt ook voeden en zorgen voor een streelzacht velletje.
Foto © Karen Roth

Korres Yoghurt Cooling Gel After Sun Face and Body (€23,15/150ml) Het verzachtende en kalmerende effect van yoghurt in een verkoelende aftersungel. Perfect voor zowel je lichaam als je gezicht!

Korres Yoghurt Cooling Gel After Sun Face and Body (€23,15/150ml)
Het verzachtende en kalmerende effect van yoghurt in een verkoelende aftersungel. Perfect voor zowel je lichaam als je gezicht!
Foto © Korres

Druiven Druiven zitten boordevol antioxidanten, polyfenolen, flavonoïden en vitamine C. Kleine skincarebommetjes die zowel huidveroudering als zonneschade aanpakken en voorkomen!

Druiven
Druiven zitten boordevol antioxidanten, polyfenolen, flavonoïden en vitamine C. Kleine skincarebommetjes die zowel huidveroudering als zonneschade aanpakken en voorkomen!
Foto © Wallpaper Up

Caudalie Eau de raisin (€13/200 ml) Deze face mist met druivenextract is 100% bio en brengt verkoeling én hydratatie op de warmste zomerdagen.

Caudalie Eau de raisin (€13/200 ml)
Deze face mist met druivenextract is 100% bio en brengt verkoeling én hydratatie op de warmste zomerdagen.
Foto © Caudalie

Granaatappel De robijnrode druppelvormige granaatappelpitjes zijn rijk aan antioxidanten en zijn een krachtig anti-agingingrediënt dat rimpels en ontstekingen tegengaat.

Granaatappel
De robijnrode druppelvormige granaatappelpitjes zijn rijk aan antioxidanten en zijn een krachtig anti-agingingrediënt dat rimpels en ontstekingen tegengaat.
Foto © Araceli Paz

Weleda Granaatappel Verzorgingsdouche (€ 7,99/200 ml) Deze douchecrème is zeepvrij, maar reinigt in alle zachtheid met wasactieve stoffen op basis van suiker en kokos.

Weleda Granaatappel Verzorgingsdouche (€ 7,99/200 ml)
Deze douchecrème is zeepvrij, maar reinigt in alle zachtheid met wasactieve stoffen op basis van suiker en kokos.
Foto © Weleda

Honing Honing werkt antibacterieel en gaat ontstekingen tegen, terwijl het de huid ook sneller doet herstellen. Een killeringrediënt tegen acne dus!

Honing
Honing werkt antibacterieel en gaat ontstekingen tegen, terwijl het de huid ook sneller doet herstellen. Een killeringrediënt tegen acne dus!
Foto © Offerings Community Building

Apivita Firming Face Mask (€ 15,50/50 ml) Een voedend gelcrèmemasker met o.a. biohoning, koninginnenbrij, olijfolie en karitéboter. Omdat je perzikvelletje na al dat zonnen wel een extraatje kan gebruiken.

Apivita Firming Face Mask (€ 15,50/50 ml)
Een voedend gelcrèmemasker met o.a. biohoning, koninginnenbrij, olijfolie en karitéboter. Omdat je perzikvelletje na al dat zonnen wel een extraatje kan gebruiken.
Foto © Apivita

Beauty Travel Inspiration: Griekenland

B Beauty

Beauty Travel Inspiration: Griekenland

Beauty Travel Inspiration: Griekenland

B Beauty

0

Geen geld om de wereld rond te reizen en overal beautyproducten in te slaan? Geen nood, Belmodo brengt de wereld gewoon naar je badkamer. Tweede bestemming: Griekenland!

Na een eerste mentale beautytrip, naar het land van de rijzende zon, is het vandaag de beurt aan mighty Greece. Denk: zon, zee, strand, zeilboten, schattige witgekalkte huisjes en eeuwenoude marmeren ruïnes en Griekse beelden die nog niets aan hun schoonheid hebben ingeboet.


En ook wel de zoete, groene geur van vijgenbomen in de zon, een kommetje Griekse yoghurt met honing en noten in de ochtendkoelte, de robijnrode bloedspatten van een doorgesneden granaatappel en druivenranken met donkerpaarse trossen waar Dionysos zelf nog een puntje aan kan zuigen. 

Of je nu houdt van eilandhoppen op de Cycladen of van oud-Griekse cultuur opsnuiven tussen de vele tempels en amfitheaters, met deze beautyproducten waan je je meteen in Griekenland.

Geschreven door Kora-Lee Lust
Fragrances
page loaded