Beauty  >  Skin care
Beauty Skin Cleansers

Beauty Skin Cleansers
Foto © Illustraties door Charlotte Claesen

Beauty Skin Cleansers Reinigende verzorgingsolie van Caudalie

Beauty Skin Cleansers
Reinigende verzorgingsolie van Caudalie
Foto © Illustraties door Charlotte Claesen

Beauty Skin Cleansers Twee-fasen reinigingslotion Démaquillant Yeux Intense van Chanel

Beauty Skin Cleansers
Twee-fasen reinigingslotion Démaquillant Yeux Intense van Chanel
Foto © Illustraties door Charlotte Claesen

Beauty Skin Cleansers Beauté des YEUX, Lash-protecting Biphase van Guerlain

Beauty Skin Cleansers
Beauté des YEUX, Lash-protecting Biphase van Guerlain
Foto © Illustraties door Charlotte Claesen

Beauty Skin Cleansers

B Beauty

Beauty Skin Cleansers

Beauty Skin Cleansers

B Beauty

0
Geschreven door Nanja Massy
Skin care

Ik ben van het principe dat elke vrouw straalt en van nature mooi is. Make-up accentueert die natuurlijke schoonheid.

Met make-up kan je je minder mooie kantjes camoufleren om op die manier je zelfvertrouwen te boosten. 

Als je je graag opmaakt zoals ik, is het heel belangrijk om in de eerste plaats je huid heel goed te verzorgen. De gouden regel bij het gebruik van make-up is dan ook om je gezicht 's avonds en 's morgens goed te reinigen! Jawel, je leest het goed, niet enkel voor het slapen gaan, maar ook in de ochtend is het belangrijk om tijd te maken voor je beautyritueel. 's Nachts broeden namelijk de meeste bacteriën (denk aan je hoofdkussen) daarom is een extra reiniging in de ochtend nodig. Make-up verwijderen is dan ook de basis van er goed uitzien. Het is de belangrijkste verzorging voor een stralende, zuivere en jonge huid op lange termijn. 

Zo heb ik een paar favoriete producten die je kunnen helpen bij het verwijderen van make-up en onzuiverheden. 

De reinigende verzorgingsolie van Caudalie is een topper die ik graag gebruik en met jullie wil delen. 

 • Waarom? Het product bevat 100% natuurlijke ingrediënten (vrij van silicone, minerale olie en bewaarmiddelen). Het werkt efficiënt en doeltreffend. Deze reiniger is geschikt voor alle huidtypen (vet, droog of gevoelig) en verwijdert make-up, zelfs waterproof. En last but not least een unieke geur van zoete en zachte melkachtige amandelolie die doet denken aan mooie zomeravonden. 
 • Resultaat: Mijn huid voelt zijde zacht aan en ik voel me op en top fris. Zonder dat het een vet gevoel achterlaat. 
 • Extra: Het product kan op het hele gelaat worden gebruikt, ook op de oog-en lipcontouren. Het bevat 2 unieke top ingrediënten zoals druivenpitten die een uiterst voedende en herstellende functie hebben. De zachte amandelolie voedt de huid en voorkomt uitdroging. Op het einde overvloedig spoelen met water is een must! 
 • Te verkrijgen bij je apotheek of online.

Chanel’s twee-fasen reinigingslotion Démaquillant Yeux Intense is een must have wat betreft het demaquilleren van de ogen en lippen. 

 • Waarom? Het heeft een groot gebruiksgemak dat een aangenaam gevoel geeft. Het zorgt ervoor dat niet enkel de oogcontour maar ook de wimpers doeltreffend gereinigd worden. Het heeft een ongekleurde bovenfase, bestaande uit gezuiverde oliën die de oogcontour soepel houdt. De lichtblauwe benedenfase, die rijk is aan rozen-en korenbloemwater, geeft een onmiddellijk verzachtend en kalmerend gevoel
 • Resultaat: Zelfs de hardnekkigste mascara kan vlekkeloos verwijdert worden. Mijn huid voelt soepel aan zonder dat het een vettig laagje achter laat. 
 • Extra: Het oog wil ook wat toch ? Een mooi exemplaar voor op de badkamer kast. Want hé we moeten het tenslotte elke dag gebruiken… 
 • Klinische tests hebben aangetoond dat Démaquillant Yeux Intense goed wordt verdragen door gevoelige ogen en draagsters van contactlenzen
 • Verkrijgbaar bij je parfumerie of online.

Beauté des YEUX, Lash-protecting Biphase is het nieuwe schoonheidsgeheim ten huize Guerlain. Al meer dan 100 jaar maken ze van het verwijderen van make-up een echte schoonheidskunst, de kunst van het zuiveren en opfrissen van de huid. Dankzij de knowhow van Guerlain verandert het alledaagse reinigen van de huid in een luxueus en verfijnd ritueel. Deze Beauté des Yeux is een beschermende en doeltreffende tweefasenformule. 

 • Waarom? Deze extreem frisse tweefasenolie reinigt de ogen met zachtheid. Dit is noodzakelijk als je ogen gevoelig zijn door het dragen van contactlenzen
 • Resultaat: Het product verschaft onmiddellijk comfort en een opvallend schoon gevoel. Het schoonheidsgeheim? Een versterkende werkstof die de wimpers sterker maakt voor een oogopslag die met de dag mooier wordt.
 • Extra: Uit de zaden van de nigellabloem wordt de nigella-olie gewonnen, (het hoofdingrediënt van de Beauty Cleaner), die teruggevonden is in de schoonheidsrituelen van Cleopatra. De oogcontour ziet er minder gezwollen uit. 
 • Verkrijgbaar bij je parfumerie of online.

Ik hoop dat dit artikel jullie elke avond en elke dag zin geeft om jullie make-up te verwijderen. Maak tijd voor je beautyritueel ladies, en geniet ervan !! 

page loaded