Beauty  >  Skin care
Weleda Cellulitis Olie

Weleda Cellulitis Olie
Foto © Fashion Gone Rogue

Weleda Cellulitis Olie

Weleda Cellulitis Olie
Foto © La Lionne

Weleda Cellulitis Olie

Weleda Cellulitis Olie
Foto © Tiny Touch Ups

Beauty Favorite: Weleda Cellulitis Olie

B Beauty

Weleda Cellulitis Olie

Beauty Favorite: Weleda Cellulitis Olie

B Beauty

0

In tijden van zon, zee en bikini’s (lees: blote billen) is de Berken Cellullitisolie van Weleda mijn redder in nood.

Summertime and life is easy… Maar niet voor wie last heeft van cellullitis! In tijden van zon, zee en bikini’s (lees: blote billen) is de Berken Cellullitisolie van Weleda mijn redder in nood.

Deze olie is namelijk een mengeling van zuivere plantenoliën en natuurlijke plantenextracten: jonge berkenblaadjes, rozemarijn & muizendoorn geven je bloedsomloop en de  stofwisseling van je huid een boost en houden het vochtgehalte op peil. Abrikozenpit-, jojoba- en tarwekiemolie hydrateren en vitaliseren de huid, én gaan ervoor zorgen dat je huid zich sneller herstelt.

Kortom: Gladde, strakke dijen die je doen popelen om die gloednieuwe bikini te showen.

Toegegeven: niet iedereen zal weg zijn van deze olie. Het is en blijft in de eerste plaats een olie, die niet bijster snel in de huid indringt en daardoor een vettig laagje nalaat. Meteen na het aanbrengen een flimsy zijden zomerjurkje aantrekken, is met andere woorden een garantie voor hardnekkige vetvlekken. Oppassen geblazen dus.

De veiligste oplossing is daarom om de olie aan te brengen voor het slapengaan. Dan word je de volgende morgen wakker met babyzachte, silky smooth bovenbenen. Me, sinaasappelhuid? Don’t think so!

Ben je een echte sporty spice? Smeer je dan eens in voor je gaat sporten. Elke beweging die je ingeoliede spieren maken, werkt dan als een soort minimassage. De olie maakt verder niet enkel de huid strak, ze verstevigt ook het bindweefsel, stimuleert de vetafbraak én werkt vochtafdrijvend. Oftewel: strakkere én dunnere dijen in no time.

Grootste minpunt? De geur: een groene, kruidige citrusgeur die volgens mij ook uitstekend dienstdoet als muggenmelk. Het product is all natural, en zo ruikt het ook. Op zich niet onaangenaam, maar de geur is nogal doordringend en blijft erg lang hangen. Overdag vrij vervelend, wegens totaal oncompatibel met mijn signature parfum, maar smeer ’s avonds en je hebt er niet echt last van. Tijdens het sporten werkt de frisse citrusgeur zelfs oppeppend: precies wat je nodig hebt tijdens die eindeloze loopsessie.

Maar het is vooral het resultaat dat verbluft en kleine ongemakjes, als een vettig gevoel en een doordringende geur, de moeite waard maakt. Geloof me, er bestaan veel duurdere smeersels die nog niet half het resultaat van deze Berken Cellulitis Olie halen. Beyoncé-billen voor geen geld? Where can I sign up?

Weleda Berken Cellulitis Olie, € 17,49. O.a. verkrijgbaar bij Essenza

Geschreven door Kora-Lee Lust
Skin care
page loaded