Beauty  >  Make-up
Bobbi Brown Art Sticks De Bobbi Brown Lipsticks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

Bobbi Brown Art Sticks
De Bobbi Brown Lipsticks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren
Foto © Beautezine

Art Stick Bobbi Brown De Art Stick van Bobbi Brown: onze nieuwe beauty favoriet

Art Stick Bobbi Brown
De Art Stick van Bobbi Brown: onze nieuwe beauty favoriet
Foto © Cate Linden

Bobbi Brown Lipstick De lipstick van Bobbi Brown geeft je instant mooi gekleurde lippen.

Bobbi Brown Lipstick
De lipstick van Bobbi Brown geeft je instant mooi gekleurde lippen.
Foto © Lovethefabulous

Beauty Favorite: Bobbi Brown Art Stick

B Beauty

Bobbi Brown Art Sticks

Beauty Favorite: Bobbi Brown Art Stick

B Beauty

0

We delen graag onze beauty favorites. Op de redactie zijn we helemaal verzot op de nieuwe Art Stick van Bobbi Brown. Instant mooi gekleurde lippen: check!

Felle lippen zijn een garantie voor instant va-va-voom, maar ik heb niet altijd de tijd en/of zin om minutieus met lipliner, lipstick en lippenseel aan de slag te gaan. Mijn laatste nieuwe coup de coeur is dan ook de Art Stick van Bobbi Brown: een lippenstift in de vorm van een dik potlood. Bobbi Browns versie van de chubby stick, zeg maar.

De lippenstift mag dan wel ‘art stick’ heten, tekentalent hoef je er allerminst voor te hebben! Door de potloodvorm is de lipstick erg makkelijk zorgvuldig aan te brengen, zelfs on the go: bye-bye lipliner! Je lippen worden meteen de blikvanger, maar zien er niet uit alsof je er al te veel moeite voor hebt gedaan. #yesiwokeupwithberrylips

Mijn favo kleurtje is ongetwijfeld Cassis: de perfecte mix tussen roestbruin & wijnrood, voor onweerstaanbare berry lips. Misschien niet zo dekkend en gepigmenteerd als mijn all-time favorite Lune Rousse van Chanel (why oh why is die kleur uit de handel genomen?!), maar de easy application maakt veel goed.

De lipstick glijdt probleemloos over je lippen en droogt ze niet uit. Na een paar uur zijn je lippen wel aan een nieuwe stiftbeurt toe, maar dat is met het potloodje een fluitje van een cent.

Samenvatting: Bobbi Brown’s Art Stick in Cassis staat synoniem voor de perfecte sheer berry lips. Een tikkeltje smudged, maar op de best mogelijke manier. Nonchalance à la Parisienne, quoi. De ideale splash of colour in je dagelijkse make-uplook - geen outfit waar bordeaux niet bij staat! Handbag essential, I’m telling you.

Bobbi Brown Art Stick in Cassis, € 27,- . O.a. verkrijgbaar bij Parfuma en de Bobbi Brown-winkel in Brussel. 

Geschreven door Kora-Lee Lust
Make-up
page loaded