Beauty  >  Make-up
Beauty essentials voor op de camping Sfeerbeeld

Beauty essentials voor op de camping
Sfeerbeeld
Foto © Urban Outfitters

 Clinique Take the day off - Micellar Cleansing Towelettes for Face & Eyes

Clinique
Take the day off - Micellar Cleansing Towelettes for Face & Eyes
Foto © Clinique

Nivea Facial cleansing wipes

Nivea
Facial cleansing wipes
Foto © Collishop

LIDL - Cien BB Cream - €1,99

LIDL - Cien
BB Cream - €1,99
Foto © LIDL

Garnier BB cream - €8,07

Garnier
BB cream - €8,07
Foto © Bol.com

ISDIN Fotoprotector

ISDIN
Fotoprotector
Foto © ISDIN

The Body Shop body butter

The Body Shop
body butter
Foto © The Body Shop

The Body Shop body butter

The Body Shop
body butter
Foto © The Body Shop

Kruidvat Desinfecterende handgel

Kruidvat
Desinfecterende handgel
Foto © Kruidvat

Kruidvat Desinfecterende handgel

Kruidvat
Desinfecterende handgel
Foto © Kruidvat

Korres Antimuggenspray

Korres
Antimuggenspray
Foto © Korres

Cime Universal balm

Cime
Universal balm
Foto © Cime

Beauty essentials voor op de camping

B Beauty

Beauty essentials

Beauty essentials voor op de camping

B Beauty

0

Kamperen zit de laatste jaren in de lift. “Glamping” zal daar zeker iets mee te maken hebben. Ook jij kan er glamorous uitzien met deze beauty essentials!

Voor veel vrouwen is kamperen een nachtmerrie. Voorbereid zijn, is dus de boodschap. Bovendien wil je die romantische nacht onder de sterrenhemel zeker niet missen! Wij verzamelden alvast de grootste beauty essentials voor tijdens het kamperen. Zo word je in no-time Queen van het kampeerterrein!

Wie gaat kamperen, moet compact te werk gaan. Je hebt niet veel plaats om je spullen op te bergen en kan al zeker geen 100kg meesjouwen wanneer je op trektocht gaat. Kies daarom voor de alleen noodzakelijke producten.

Facial Wipes

Hét meest compacte beautyproduct is de all-in-one facial wipe. Met één simpele en snelle veeg, haal je jouw make-up, talg en vuil er zo af. Bovendien is de verpakking vaak hersluitbaar zoals bij Clinique en kan je met de reinigende doekjes je gezicht gemakkelijk verfrissen. Multifunctioneel, we like!

BB cream

BB cream is ondertussen een vaste waarde in onze beautybag. Op de camping is het absoluut not-done om met een dikke laag schmink te verschijnen. Toch willen we verzorgd voor de dag komen. Voor een natuurlijk ogend resultaat mét zonnebescherming is BB cream de ideale oplossing.

Zonnespray

Pas op want BB cream is zeker niet genoeg wanneer je je langdurig blootstelt aan de zon. Op de camping ben je de hele dag buiten, gebruik dus zeker zonnebescherming.

Maar wat is er nog hatelijker dan een vettige zonnecrème aanbrengen? Niets, right? Het Spaanse merk ISDIN kwam met een compacte oplossing: zonnespray op basis van water en lucht met een even hoge UVA en UVB bescherming.

Verzorgende balm

Jezelf verwennen op vakantie is een echte must. Ook je huid moet kunnen ontspannen tijdens jouw avontuur. Zorg er daarom voor dat je de huid altijd gehydrateerd houdt. Er bestaan honderden soorten body balms, maar onze favorieten zijn de heerlijke Body Butters van The Body Shop. Deze werken 24 tot 48 uur vochtregulerend waardoor je jouw lichaam nog meer laat stralen.

Handontsmetter

Kamperen staat soms gelijk aan overleven en hygiëne is er dan ver te zoeken. Met een simpel product zoals handontsmetter zijn je zorgen snel van de baan. Deze zijn te vinden in elke drogisterij en zijn helemaal budgetproof.

Muggenspray

Een kampvuurtje maken, hoort er helemaal bij. Helaas kan je ’s avonds snel last krijgen van muggen. Muggenbeten kunnen erg vervelend zijn, neem daarom zeker een goede muggenspray mee! Wil je de muggenbeten verzorgen? Het bewuste merk Cîme bracht een balm op de markt die insectenbeten herstelt en de pijn laat verzachten.

Met deze beauty essentials heb jij geen enkele reden meer om dat kampeeravontuur af te zeggen. Let’s go into the wild, girls!

Geschreven door Fleur Vanslembrouck
Make-up
page loaded