Fashion  >  News
Alles is mode Chanel surfboards

Alles is mode
Chanel surfboards
Foto © Mamaplus

Alles is mode Chanel surfboard

Alles is mode
Chanel surfboard
Foto © Mamaplus

Alles is mode Beyoncé met Chanel surfboard

Alles is mode
Beyoncé met Chanel surfboard
Foto © Mamaplus

Alles is mode Els en Nel agenda

Alles is mode
Els en Nel agenda
Foto © Els en Nel

Alles is mode Hipster interieur

Alles is mode
Hipster interieur
Foto © Damselindior

Alles is mode Blauwe moderne keuken

Alles is mode
Blauwe moderne keuken
Foto © Furniturefashion

Alles is mode

F Fashion

Alles is mode

Alles is mode

F Fashion

0

Alles is mode, of het nu gaat over een surfplank, een agenda, je interieur of zelfs je auto. Een echte fashion lover kan zijn fashion mind niet uitzetten.

Surfplank

Bij een killer beachwear look kan je moeilijk eenlijke surfplank plaatsen. Badmode gaat veel verder dan zwembroeken, badpakken en bikini's. Je hebt dan ook surfboards en surfgadgets die speciaal ontworpen zijn om mee uit te pakken op het strand. Een echt modepersoon kiest zonder twijfel voor de coolste strand benodigdheden ever.

Agenda

Er is bijna niets persoonlijkers dan een agenda. Je neemt je agenda elke dag mee dus wordt zorgvuldig uitgekozen. Je agenda moet matchy zijn met je persoonlijkheid want je hoeft hem tenslotte een jaar mee te zeulen. Kijk vanaf nu naar iedereen zijn agenda, die verraadt al veel.

Interieur

Last but not least. Niets in de wereld vertelt meer over je persoonlijkheid dan je interieur. Het is je thuis en je leeft er iedere dag. Het interieur wordt 100% op smaak ingericht en maakt anderen duidelijk hoe je bent als persoon.

Hipsters en creatievelingen zullen hun interieur helemaal origineel en cool maken door zelf te knutselen met vintage stukken. Oja, we mogen ook de houten vloer en witte muren niet vergeten. Moderne personen gaan dan weer voor een uiterst minimalistische- en moderne look. Wat dacht je van een blauwe keuken? 

Er zijn nog honderden voorbeelden maar er is maar één conclusie: alle keuzes die je maakt zijn gelinkt aan je smaak en mode. Mode is meer dan je kleding. Iets om eens over na te denken!

Geschreven door Stef Poortmans
News
page loaded