Fashion  >  Wishlist
Absoluut overbodige hebbedingen Cire Trudon La Promeneuse

Absoluut overbodige hebbedingen
Cire Trudon La Promeneuse
Foto © Cire Trudon

Aerin Shagreen Cone Match Striker (€ 295) Ja, er bestaan speciale potjes om lucifers tegen af te strijken. In smaragdgroen roggeleer dan nog wel. En ze zouden extreem goed passen in mijn interieur!

Aerin Shagreen Cone Match Striker (€ 295)
Ja, er bestaan speciale potjes om lucifers tegen af te strijken. In smaragdgroen roggeleer dan nog wel. En ze zouden extreem goed passen in mijn interieur!
Foto © Aerin

Soapstone & Copper Covered Pot (€ 160) Speksteen en koper maken van een alledaags voorwerp als een kookpot een luxueus voorwerp dat je nooit meer in je keukenkast wilt verbergen.

Soapstone & Copper Covered Pot (€ 160)
Speksteen en koper maken van een alledaags voorwerp als een kookpot een luxueus voorwerp dat je nooit meer in je keukenkast wilt verbergen.
Foto © Kaufmann Mercantile

Cire Trudon La Promeneuse (€ 250) Pauline Deltour ontwierp een nieuwe manier om je huis te parfumeren: het lijkt wel een luxueuze lantaarn, maar het theelichtje doet eigenlijk kleine geparfumeerde wastabletjes smelten, die zo hun geur door de kamer verspreiden. En het staat prima in je woonkamer!

Cire Trudon La Promeneuse (€ 250)
Pauline Deltour ontwierp een nieuwe manier om je huis te parfumeren: het lijkt wel een luxueuze lantaarn, maar het theelichtje doet eigenlijk kleine geparfumeerde wastabletjes smelten, die zo hun geur door de kamer verspreiden. En het staat prima in je woonkamer!
Foto © Cire Trudon

Miss Marble Mason Jar (€ 225) Een bokaal hoeft niet van saai glas te zijn: deze stijlvolle weckpot verenigt wit Carraramarmer en zwart Marquiniamarmer.

Miss Marble Mason Jar (€ 225)
Een bokaal hoeft niet van saai glas te zijn: deze stijlvolle weckpot verenigt wit Carraramarmer en zwart Marquiniamarmer.
Foto © Spazio Pontaccio

Vanessa Redondo Memories Marble Edition USB-sticks (prijs op aanvraag) De perfecte combo van natuursteen, technologie en design.

Vanessa Redondo Memories Marble Edition USB-sticks (prijs op aanvraag)
De perfecte combo van natuursteen, technologie en design.
Foto © Vanessa Redondo

Maison Martin Margiela Line 13 (€ 25) Gelukskoekjes kregen een Margiela-update en werden gelukseitjes. Alsof iemand ooit de moed zou hebben zoiets moois open te breken.

Maison Martin Margiela Line 13 (€ 25)
Gelukskoekjes kregen een Margiela-update en werden gelukseitjes. Alsof iemand ooit de moed zou hebben zoiets moois open te breken.
Foto © Martin Margiela

Astier de Villatte afwasmiddel (€ 25) Afwasmiddel met de allures van een Astier de Villatte-geurkaars. Het hoeft niet altijd citroen te zijn. Soms zijn het de kleine dingen die het doen in het leven.

Astier de Villatte afwasmiddel (€ 25)
Afwasmiddel met de allures van een Astier de Villatte-geurkaars. Het hoeft niet altijd citroen te zijn. Soms zijn het de kleine dingen die het doen in het leven.
Foto © Astier de Villatte

Strietman ES3 Espresso Maker (€ 1350) Want soms is een simpele Nespresso niet voldoende. Zelfs George Clooney himself kan me niet overtuigen.

Strietman ES3 Espresso Maker (€ 1350)
Want soms is een simpele Nespresso niet voldoende. Zelfs George Clooney himself kan me niet overtuigen.
Foto © Strietman

LaContrie Carrousel Bag (prijs op aanvraag) Wie een zwak heeft voor de geurkaarsen van Cire Trudon hoeft nooit meer zonder op stap. Er bestaan lederen draagtasjes voor, en ze zijn volledig customizable!

LaContrie Carrousel Bag (prijs op aanvraag)
Wie een zwak heeft voor de geurkaarsen van Cire Trudon hoeft nooit meer zonder op stap. Er bestaan lederen draagtasjes voor, en ze zijn volledig customizable!
Foto © LaContrie

Penhaligon’s collar stiffeners (€ 80) Een ware gentleman houdt zijn kraag in vorm met zilveren baleinen, plastic is zo banaal.

Penhaligon’s collar stiffeners (€ 80)
Een ware gentleman houdt zijn kraag in vorm met zilveren baleinen, plastic is zo banaal.
Foto © Penhaligon's

Mariage Frères Silver Plated Tea Caddy Spoon Gingko (€ 12) Waarom losse thee uit het blikje scheppen met een banale lepel als het kan met een zilveren gingkoblaadje?

Mariage Frères Silver Plated Tea Caddy Spoon Gingko (€ 12)
Waarom losse thee uit het blikje scheppen met een banale lepel als het kan met een zilveren gingkoblaadje?
Foto © Mariage Frères

Kilian Home Matchbox (€ 125) 30 lange zwarte lucifers in een chique zwartgelakte doos ingelegd met parelmoer die je later nog kan hergebruiken als bv. juwelenkistje.

Kilian Home Matchbox (€ 125)
30 lange zwarte lucifers in een chique zwartgelakte doos ingelegd met parelmoer die je later nog kan hergebruiken als bv. juwelenkistje.
Foto © By Kilian

Graphic Image Limited Edition The Great Gatsby (€ 75) De Jazz Age-roman bij uitstek verdient uiteraard ook een art-décojasje. Zwart & gouden lakleer geven dit alvast exemplaar ‘roaring 20s’-allures. Jay Gatsby would approve!

Graphic Image Limited Edition The Great Gatsby (€ 75)
De Jazz Age-roman bij uitstek verdient uiteraard ook een art-décojasje. Zwart & gouden lakleer geven dit alvast exemplaar ‘roaring 20s’-allures. Jay Gatsby would approve!
Foto © Graphic Image

Absoluut overbodige hebbedingen

F Fashion

Absoluut overbodige hebbedingen

Absoluut overbodige hebbedingen

F Fashion

0

Sommige dingen zijn pokkeduur, heb je echt, maar dan ook écht niet nodig in je leven, en toch denk je vanaf het allereerste moment ‘hebben!’

Er zijn zo van die dingen waarvan je nooit gedacht had dat je ze nodig had – lees: elke logisch denkende vezel in je lichaam vindt ze belachelijk overbodig. Maar dan plots, uit het niets, laat je je esthetische oog erop vallen, en laten ze je voor de rest van je leven niet meer los. Gevolg: stiekem vind je ze levensnoodzakelijk.

Want het oog wil ook wel wat. Veel eigenlijk. En heeft ook een erg dure smaak. En helaas kom ik buitengewoon veel van die zaken tegen. Geparfumeerde bellenblaas, om maar een voorbeeld te geven (wie verzint zulke prachtige dingen?!) of elegante tube squeezers waarmee je van je leven nooit genoeg tandpastatubes kunt uitknijpen om er profijt mee te doen. Splurge alert!

Dit is maar een kleine greep uit het aanbod totaal overbodige maar o zo chique hebbedingen. Originele cadeautjes/prullaria voor wie alles al heeft, lust-worthy eye candy voor de gewone stervelingen onder ons. Want er gewoon al naar zitten staren – en nog net niet kwijlen – is de beste remedie voor wanneer jij je decadent voelt maar je portefeuille net iets minder. En let’s face it: is dat niet gewoon de hele tijd?

Geschreven door Kora-Lee Lust
Wishlist
page loaded