Fashion  >  News
Summer roadtrip Een tip voor op je to do-list deze zomer: een roadtrip maken!

Summer roadtrip
Een tip voor op je to do-list deze zomer: een roadtrip maken!
Foto © Pinterest

Party hardy tijdens de zomer De zomervakantie is het perfecte excuus om eens goed uit te gaan.

Party hardy tijdens de zomer
De zomervakantie is het perfecte excuus om eens goed uit te gaan.
Foto © Pinterest

Tent in buitenlucht  Een tent in je tuin placeren en de perfecte zomeravond kan beginnen

Tent in buitenlucht
Een tent in je tuin placeren en de perfecte zomeravond kan beginnen
Foto © Pinterest

Summer brunch Brunchen in openlucht: heerlijk op warme zomerdagen

Summer brunch
Brunchen in openlucht: heerlijk op warme zomerdagen
Foto © Pinterest

Outdoor sporten Outdoor sporten: een tip voor de sportievelingen onder ons

Outdoor sporten
Outdoor sporten: een tip voor de sportievelingen onder ons
Foto © Pinterest

Je trip plannen Plan je tripjes op voorhand

Je trip plannen
Plan je tripjes op voorhand
Foto © Pinterest

5 things to do last weekend of summer

F Fashion

Summer roadtrip

5 things to do last weekend of summer

F Fashion

0

De zomer loopt bijna op zijn einde, dus nog zoveel mogelijk genieten van mooi weer, goed gezelschap en lekkere food & drinks is de boodschap.

Yes ladies, het einde van de zomer is in zicht, tijd dus om te plannen wat je die laatste dagen kan/moet doen before getting back to reality. Wij hebben alvast enkele ideeën, die we met jou willen delen. Misschien past 1 van deze activiteiten nog wel in je agenda.

TIP 1: Party Hardy

Het laatste weekend wordt het best ingezet met een feest met vrienden. Heel wat clubs organiseren ‘Closing Nights’ of ‘Last summer edition’-parties. Ga even kijken op de site van jouw favo club of café en check wat zij van plan zijn om het laatste weekend van de zomer af te sluiten. Doe dit vrijdag, want uitgaan op zaterdag of zondag kan wel eens zorgen voor een slechte start van de nieuwe maand. Lees: kater en vermoeidheid. Ain’t nobody want that to happen, right?!

TIP 2: Tent Village

Na een nachtje uit, wil je het liefst in een goed bed slapen, maar genieten van je laatste zomernachten moet toch wel iets fancier kunnen. Installeer een tent in je tuin, leg er een matras in en nodig vrienden uit om van jouw tuin een echt tentenkamp te maken. Zo kan je na je nachtje uit nog lekker nagenieten en kijken naar de sterren. 

TIP 3: Enjoy your mornings

Het is altijd fijn om je zaterdag goed te vullen, zodat je kan zeggen dat je het maximum uit je weekend hebt gehaald. Slaap niet te lang uit en maak voor jezelf een lekker, gezond ontbijt. Warme croissants, vers sinaasappelsap, een kom yoghurt met vers fruit en een grote kop koffie, fait à votre choix. Zo ben je totally ready voor de eerste dag van het weekend.

TIP 4: Do something

Op zaterdag kan je doen wat je wil, want je hebt geen verplichtingen voor je werk. Doe eens iets wat je normaal niet zou doen. Denk aan: bungeejumping of vliegen in een motorloos vliegtuig,… En voor diengen die het liever wat rustiger doen, kies voor een dagje paardrijden, lange wandelingen in de Ardennen of een ritje in de velden op een Vespa

TIP 5: Prepare yourself

Omdat zaterdag wel druk genoeg was, kan je het zondag wat rustiger doen. Slaap lekker uit en geniet van de laatste dag van het weekend. Wat wel belangrijk is, is voorbereiding. Om je zondag toch niet volledig te ‘verspillen’ aan niets doen, kan je je week voorbereiden. Breng die laatste zaken nog in orde voor de week begint. Zo kan je met een gerust hart gaan slapen en weet je dat de volgende dagen less stressy zullen zijn. 

Geschreven door Paulien Schellemans
News
page loaded