Fashion  >  News
5 streetstyle hotspots in Gent Tiany Kiriloff in WATT

5 streetstyle hotspots in Gent
Tiany Kiriloff in WATT
Foto © Dirk Alexander

5 streetstyle hotspots in Gent Emma Gelaude

5 streetstyle hotspots in Gent
Emma Gelaude
Foto © Emma Gelaude

5 streetstyle hotspots in Gent Alice Roxy

5 streetstyle hotspots in Gent
Alice Roxy
Foto © Alice Roxy

5 streetstyle hotspots in Gent Davy Denduyver

5 streetstyle hotspots in Gent
Davy Denduyver
Foto © Louis Kerckhof

5 streetstyle hotspots in Gent

F Fashion

tiany kiriloff

5 streetstyle hotspots in Gent

F Fashion

0

Gent, hoofdstad van Oost-Vlaanderen, Belmodo homebase én stad van de streetstyle!

Als je in Gent woont, heb je het vast al gemerkt: op sommige plekken in de Arteveldestad spot je nét dat tikkeltje meer fashionable people. Ben jij niet van Gent, of weet je niet goed over welke plaatsen we het hebben? Scroll snel verder!

Sint-Pietersstation

Aan het Sint-Pietersstation vertrekken er dagelijks honderden mensen naar het werk, het is dan ook dé ultieme plaats om mensen te spotten. Met een beetje geluk zie je er zelfs een blogger aan het werk, het Sint-Pietersstation is namelijk één van de #ootd hotspots van Gentse bloggers!

Kouter

8lZW5snn_M/?taken-by=ashleygaleyn

De Kouter is het scharnierpunt tussen de Veldstraat en de Brabantdam, de straten waar de Gentse fashion scene het liefst vertoeft. Op je gemakje mensen spotten kan perfect vanuit Het Paard van Troje, nippend van een latte!

Nederkouter

Ook de Nederkouter verwelkomt dagelijks een hele hoop goed geklede mensen. Je vindt er hotspots zoals de Wasbar, wijnbar Ona en Romain Roquette, plaatsen die gekend staan om hun hoge instagramworthy-ness. En waar je mooie Instagram-foto's kan maken, daar kan je meestal ook de fashion crew van Gent vinden!

Vooruit (Sint-Pietersnieuwstraat)


De Vooruit in de Sint-Pietersnieuwstraat is de place to be voor mensen die met everything arty farty bezig zijn. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat je hier heel wat toffe outfits kan spotten!

Volderstraat - Kalandestraat

De laatste plaats waar je heel wat toffe looks kunt spotten is de hoek Volderstraat - Kalandestraat. In deze 2 straten zijn een aantal iets duurdere boetieks en toffe eetplaatsjes te vinden én een groot deel van de Gentse studenten gaat in deze buurt naar school. Fashionable studenten loop je hier dus zeker tegen het lijf!

Geschreven door Amélie De Rycke
News
page loaded