Beauty  >  News
Hoe creëer je de perfecte wenkbrauwen?

Hoe creëer je de perfecte wenkbrauwen?
Foto © Belmodo

5 Belgische Brow Bars Benefit Brow Bar in Brussel

5 Belgische Brow Bars
Benefit Brow Bar in Brussel
Foto © fancy b's black book

Iduna Iduna Knokke

Iduna
Iduna Knokke
Foto © Iduna

5 Belgische Brow Bars De Salon in Gent

5 Belgische Brow Bars
De Salon in Gent
Foto © De Salon

Brushbar Brushbar Hasselt

Brushbar
Brushbar Hasselt
Foto © lukaorluca

5 Belgische Brow Bars

B Beauty

Hoe creëer je de perfecte wenkbrauwen?

5 Belgische Brow Bars

B Beauty

0

De Brow Bars zijn overgewaaid uit de VS naar Europa en, gelukkig voor ons, ook naar België. Je kan er je wenkbrauwen laten waxen, epileren en kleuren.

Er bestaan Brow Bars waar je enkel en alleen terecht kan voor wenkbrauwbehandelingen, maar ze kunnen evengoed geïntegreerd zijn in een gewoon schoonheidssalon. Hieronder vind je alvast enkele Belgische Brow Bars.

Benefit Brow Bar (Antwerpen en Brussel)

Cosmeticamerk Benefit opende een tijdje geleden haar eerste Brow Bars in Antwerpen en Brussel, in Inno. De Brow Angels beginnen de treatment met een brow scan, waarna ze je wenkbrauwen waxen, knippen of kleuren, afhankelijk van wat je wil.

Ikaros (Aalst)

Bij schoonheidsinstituut Ikaros in Aalst is er een hele waaier aan schoonheidsbehandelingen waaruit je kan kiezen. Ikaros mag zichzelf ook een Brow Bar noemen, aangezien je er ook je wenkbrauwen kan laten kleurenepileren of waxen.

Iduna (Knokke)

Bij hotspot Iduna in Knokke kan je terecht voor een 3D-brow behandeling. Dat houdt in dat je wenkbrauwen worden uitgemeten, gewaxt, getrimd en gekleurd, met super design brows als resultaat! Ze werken er op afspraak, om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

De Salon (Gent)

Ook in Gent zijn enkele Brow Bars gevestigd, zoals De Salon. De Salon combineert alle dingen waar we van houden: een kapsalon, een schoonheidsinstituut en een koffiebar, geniaal! Je kan er op afspraak ook je wenkbrauwen laten epileren of kleuren.

Brushbar (Hasselt)

In Hasselt kan je terecht in de Brushbar, een ervaren beauty hotspot in het centrum van de stad. Je kan er niet alleen je haar laten brushen of je make-up laten doen, maar ook je wenkbrauwen laten epileren.

Moeten je wenkbrauwen nog eens bijgewerkt worden? Dan hoef je niet langer te zoeken, want deze adresjes staan garant voor een professionele behandeling!

Geschreven door Babs Gabriel
News
page loaded