Fashion  >  Wishlist
Sneakers

Sneakers
Foto © Trendjuwelier

Back to school sneakers Kan je de vakantiesfeer nog niet van je afschudden? Dan zijn deze studded canvas espadrilles van Yves Saint Laurent echt iets voor jou. Je koopt ze voor € 395,-.

Back to school sneakers
Kan je de vakantiesfeer nog niet van je afschudden? Dan zijn deze studded canvas espadrilles van Yves Saint Laurent echt iets voor jou. Je koopt ze voor € 395,-.
Foto © Net-à-Porter

Back to school sneakers Metallic en velcro: twee hypes van 2015. Combineer ze met deze velcro leather flats van &Other; Stories. Voor € 145,- zijn ze de jouwe.

Back to school sneakers
Metallic en velcro: twee hypes van 2015. Combineer ze met deze velcro leather flats van &Other; Stories. Voor € 145,- zijn ze de jouwe.
Foto © &Other; Stories

Back to school sneakers De Nike dominatie is nog lang niet voorbij. Dit nieuw flyknit-model in oreokleuren zitten als gegoten én zijn gemakkelijk te combineren.

Back to school sneakers
De Nike dominatie is nog lang niet voorbij. Dit nieuw flyknit-model in oreokleuren zitten als gegoten én zijn gemakkelijk te combineren.
Foto © Nike

Back to school sneakers Houd je het liever basic, ga dan voor een classic Birkenstock sandaal. Nooit fout, altijd cool. Koop ze voor € 85,- bij & Other Stories

Back to school sneakers
Houd je het liever basic, ga dan voor een classic Birkenstock sandaal. Nooit fout, altijd cool. Koop ze voor € 85,- bij & Other Stories
Foto © Birckenstock

Back to school sneakers De Belgische herfst kan gure weersomstandigheden met zich meebrengen. Be prepared: een zwart leren enkellaarsje met lage hak sleept je in stijl door de regenachtige dagen. Je koopt ze voor € 79,95- bij Zara.

Back to school sneakers
De Belgische herfst kan gure weersomstandigheden met zich meebrengen. Be prepared: een zwart leren enkellaarsje met lage hak sleept je in stijl door de regenachtige dagen. Je koopt ze voor € 79,95- bij Zara.
Foto © Zara

5 back to school sneakers

F Fashion

Sneakers

5 back to school sneakers

F Fashion

0

Back to school... jup, we're here again. Kies een paar leuke sneakers: het nieuwe schooljaar inzetten wordt opeens veel aangenamer.

De herfst is bijna hier, en dit betekent voor sommigen onder ons de onherroepelijke terugkeer naar de schoolbanken en universiteitsaula's. Deze rentrée vraagt natuurlijk om een nieuwe outfit - en niet te vergeten: new shoes.

Wij zetten 5 paar back to school shoes op een rij voor jou zodat je zeker niet over jouw voeten struikelt voor een propvolle aula (awkward..):

Geschreven door Margot Declerck
Wishlist
page loaded